ساخت Menu

Salar

Active Member
ایول بابا!!!!

من میخوام یاد بگیرم اینو چطوری ساختن کسی هست؟؟؟؟

Saeid Taheri

Active Member
سالار جان محبت كن به من بگو چقدر از فلش بلدي تا

ببينم چطوري ميتونم راهنماييت كنم .

مثلا ساخت Button و چهار حالت ممكن اون رو ميدوني ؟

با تشكر .

Saeid Taheri

Active Member
مشكلي نيست سالار جان ...

طبق اين چيزي كه ميگم عمل كن :

ابتدا يك دكمه به سليقه خودت طراحي كن بعد روي اون كليك كن و كليد F8 رو بزن و صفحه اي كه برات باز ميشه Button رو انتخاب كن و OK رو بزن .
حالا شما يك دكمه داري ...
روي دكمه كه دابل كليك كني در قسمت فرم ها چهار حالت برات به وجود مياد كه به ترتيب توضيح ميدم :

Up : اين حالت عادي دكمه محصوب ميشه يعني شكل حالت عادي دكمه بدون اين كه ماوس روي اون بره يا كليك بخوره روش .

Over : اين براي زماني هستش كه ماوس رو دكمه باشه .

Down : اين هم براي زماني هستش كه ماوس رو دكمه كليك خورده باشه .

Hit : اينم براي مثلا اشكال يا متوني كه در محدوده دكمه تعرف شدن مورد استفاده قرار مي

گيره يا به عبارتي براي حساسيت دكمه .

خوب حالا كه تا اينجاي كار رو ياد گرفتي ميريم سراغ طرح منويي كه دادي ...

اين منو هم ديقيقا به همين صورت طراحي شده فقط همانطور كه مي بيني وقتي روي دكمه هاي ميري يك حالت سفيدي رنك اول داره بعد فيد ميشه به رنگ خود دكمه براي ايجاد اين حالت هم بايد يك مووي كليپ براي هر حالت دكمه ايجاد كني ...

براي اين كار مثلا روي حالت Over كليد F8 رو مي زني و از پنجره اي كه باز ميشه Move Clip رو انتخاب مي كني و بعد با دابل كليك بر روي دكمه ميتوني يك مووي كليپ داشته باشي كه از Alpha 100% بياد به 0٪ ...

يك چيزي يادم رفت اونم اين كه هنگامي كه دكمتو ميسازي و روي اون دابل كليك مي كني با زدن كليد F6 كي فرم هاي رو براي حالات دكمه تعريف كن .

يك فايل FLA هم برات در اين مورد Attach كردم . دانولد كن و روش كار كن تا كاملا متوجه بشي .

موفق باشي .

Saeid Taheri

Active Member
مشكلي نيست سالار جان ...

طبق اين چيزي كه ميگم عمل كن :

ابتدا يك دكمه به سليقه خودت طراحي كن بعد روي اون كليك كن و كليد F8 رو بزن و صفحه اي كه برات باز ميشه Button رو انتخاب كن و OK رو بزن .
حالا شما يك دكمه داري ...
روي دكمه كه دابل كليك كني در قسمت فرم ها چهار حالت برات به وجود مياد كه به ترتيب توضيح ميدم :

Up : اين حالت عادي دكمه محصوب ميشه يعني شكل حالت عادي دكمه بدون اين كه ماوس روي اون بره يا كليك بخوره روش .

Over : اين براي زماني هستش كه ماوس رو دكمه باشه .

Down : اين هم براي زماني هستش كه ماوس رو دكمه كليك خورده باشه .

Hit : اينم براي مثلا اشكال يا متوني كه در محدوده دكمه تعرف شدن مورد استفاده قرار مي

گيره يا به عبارتي براي حساسيت دكمه .

خوب حالا كه تا اينجاي كار رو ياد گرفتي ميريم سراغ طرح منويي كه دادي ...

اين منو هم ديقيقا به همين صورت طراحي شده فقط همانطور كه مي بيني وقتي روي دكمه هاي ميري يك حالت سفيدي رنك اول داره بعد فيد ميشه به رنگ خود دكمه براي ايجاد اين حالت هم بايد يك مووي كليپ براي هر حالت دكمه ايجاد كني ...

براي اين كار مثلا روي حالت Over كليد F8 رو مي زني و از پنجره اي كه باز ميشه Move Clip رو انتخاب مي كني و بعد با دابل كليك بر روي دكمه ميتوني يك مووي كليپ داشته باشي كه از Alpha 100% بياد به 0٪ ...

يك چيزي يادم رفت اونم اين كه هنگامي كه دكمتو ميسازي و روي اون دابل كليك مي كني با زدن كليد F6 كي فرم هاي رو براي حالات دكمه تعريف كن .

يك فايل FLA هم برات در اين مورد Attach كردم . دانولد كن و روش كار كن تا كاملا متوجه بشي .

موفق باشي .

Saeid Taheri

Active Member
آخ آخ ببخشيد سالار جان ...

اين سورس رو كه دوباره چك كردم مثل اين منو نيستش

ببخشيد اصلا از اين منو يادم نبود !

الان كه خستم فردا حتما يادآوري كن سورس مثل اين

منو رو برات بزارم .

انقدر اينجا سرعت كمه كه اين دو تا ارسالم رو زورم مياد پاك كنم ) (Speed 24kbs) !!!

موفق باشي .

mosi20

Active Member
شما بيا با سويش مكس كار كن چون براي شما خيلي راحت تره . اگه جدا هيچي از فلش بلد نيستي و تازه ميخواهي شروع كني به نظر من سويش مكس خيلي بهتره .
حالا من يه چيزي گفتم شما به دل نگير چون ... .

Salar

Active Member
mosi20 گفت:
شما بيا با سويش مكس كار كن چون براي شما خيلي راحت تره . اگه جدا هيچي از فلش بلد نيستي و تازه ميخواهي شروع كني به نظر من سويش مكس خيلي بهتره .
حالا من يه چيزي گفتم شما به دل نگير چون ... .

اگه شما بلدی با سويش مكس دکمه درست کنی آموزششو بده...من فقط بلدم با افکتاش کار کنم!!

ممنون میشم!

Salar

Active Member
سعيد جان من الان یه منو ساختم..اولین منوم :oops:

کار آسونی بود! 8) :smoke:

[flash width=650 height=50:b7eb6b0baf]http://www.shafighi.com/email-image/menu1.swf[/flash:b7eb6b0baf]

Saeid Taheri

Active Member
salar گفت:
سعید جان نتونستم اون فایله رو باز کنم.... :(

سالار جان اينو من با فورمت Flash2004 ذخيره كردم شما با MX خواستي بازش كني ...

با 2004 بازش كن .

البته سورسشم ميگم كه يك كم ايراد داره و مثل اين منوي الايي نيست اگه خواستي بگو يك

مثل اون برات رديف كنم ...

موفق باشي .

Salar

Active Member
فقط هرکاری میکنی بکن...سرعت فدات...واقعا خیلی لنگ بود...2 سه تا لینک بذار یه چندتا سورس بده من یکم به اته لاتم اذافه کنم ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا