ساخت light مثل اين دو عكس

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:

من دو تا سوالم رو تو يك پست خلاصه كردم.

1- ميخوام لايتي شبيه به اين لايته تو عكس اولي (از سمت شمال شرقي وارد شده) هست بكشم.چجوري بكشم؟؟؟هر روشي امتحان ميكنم بد ميشه.
2- من هميشه براي كشيدن قسمت هايي مثل بكگراند اين عكس (با بورد قرمز محل رو نشون دادم) هميشه از براش و smudge استفاده ميكنم .حالا كه سايز عكس خيلي بزرگه موندم چكار كنم.هر كليك smudge دو ساعت لود ميكنه.نميفهمم چي ميكشم.روش درستش واسه كشيدن اين قسمت ها چيه؟؟؟

photoshopAsk-01-02.jpg

ممنون:rose:

viroos

New Member
سلام برای عکس اولت باید یه ناحیه رو انتخاب کنی و بعد بهش یه مقدار fether بدی تا لبه هاش محو بشه بعد یه گرادیانت سفید که opasityیه قسمتشو به سفر رسوندی داخل ناحیه انتخاب شدت بزنی درست گوشه کارت سفید باشه و وقتی به پایین میرسه رنگ سفیدت محو بشه .. بعد از بالای پالت layers مود لایتو تغییر بده... احتمالا multiply یا hue جواب میده ولی همشونو امتحان کن تا به نتیجه مطلوب برسی
برای عکس دومت هم پیشنهاد میکنم یا ابعادتو بیار پایین ولی ریزولوشن رو 300 نگه دار . بعد از این که کارت تموم شد دوباره ابعاد عکست روو به ابعاد واقعی تبدیل کن
یا هم اگه کاری که داری انجام میدی چاپی هست اونم از نوع بنر یا فلکس میتونی ابعادت رو واقعی بزاری ولی از ریزولوشن 72 که مناسب چاپ های لارج فرمت هست استفائه کنی و کلی از حجم فایلت کاهش پیدا کنه
هر دو راوش خوبه و کیفیت کارتو پایین نمیاره

جدیدترین ارسال ها

بالا