ساخت header داینامیک

mj_azani

Member
سلام دوستان
من می خوام هدری بسازم که با عوض شدن قالب سایت رنگ طیفهای ایجاد شده در اون هم
تغییر بکنه و با هر بار تغییر قالب ،هدر هم همرنگ قالب بشه.در حالت ساده تر خواستم از
xml استفاده کنم.به اینصورت که رنگها از xml لود بشن(مثلا دو رنگ a و b) و در قسمت color

beginGradientFill(fillType, colors, alphas, ratios, matrix,spreadMethod, interpolationMethod, focalPointRatio);
colors = [a, b];

قرار بگیرن و به این ترتیب رنگ هدر تغییر کنه.اما مشکل اینجاست که مقادیر a و b لود میشن اما رنگ طیفها تغییری نمیکنه.
از اساتید خواهشمندم که منو یاری کنین.
ممنون

UnknownUser

Well-Known Member
سلام
شما سوالی که کردین زیاد واضح نیست !
اما فکر کنم اشکاله کارتون اینه که بعد از وارد کردن
PHP:
beginGradientFill(fillType, colors, alphas, ratios, matrix,spreadMethod, interpolationMethod, focalPointRatio);
این رو
PHP:
colors = [a, b];

یعنی اول
PHP:
colors = [a, b];
رو وارد کنین بعد
PHP:
البته شما چون درست سوالتون رو بیان نکردین من دقیقا نمی دونم مشکل کجاس .
کدی رو هم می خواهید وارد کنید از بلوک کود استفاده کنین

mj_azani

Member
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه جواب دادین
ببینید من چندتا کد هگزا دسیمال رو از xml لود می کنم و این کار به درستی انجام میشه اما وقتی این رنگها رو به a و b نسبت می دم هیچ اتفاقی نمی افته و طیفی ایجاد نمی شه .
لطفا راهنماییم کنید.

UnknownUser

Well-Known Member
سلام
یکی از این اشکالاتی که می گم ممنکنه پیسش اومده باشه !
1 . همین که color رو بعد از beginGradientFill نوشتی
2 . xml درست لود نمی شه
3 . کد هگزادسیمال رو درست وارد نکردی یعنی امکان داره تو این طوری تو xml وارد کردی 000000# این درست نیست یعنی تو اکشن کار نمی کنه باید کد هگزادسیمال رو این طوری وارد کرد 0x000000

من فکر می کنم بهتره کد کامل رو بزاری تا من بتونم کمک کنم

mj_azani

Member
سلام دوست عزیز
متاسفانه مشکل من هیچ کدوم از این موارد نیست
اون کدی هم که در پست اول نوشتم فقط یه اشاره به موضوع بود و در کد اصلی color قبل از begin قرار داره
لینکه فایل نمونه هم گذاشتم ، ممنون میشم کمک کنید.
gradian.zip

UnknownUser

Well-Known Member
سلام مشکلت اصلا به گرادینت ربطی نداره مشکل اینجاس که آخرین کدی که اجرا می شه تو اسکریپتت یعنی در آخرین مرحله a و b مقدار می گیرن
مشکل از کاره تو نبود این مشکل رو خیلی ها دارن تو باید تمام تغییرات رو تو onload می دادی من همین رو تغییر دادم
سوالی بود باز در خدمتم :wink:

پیوست ها

• gradian.zip
    12.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13
بالا