romance_367
Member
ساخت یک Wallpaper دیجیتالی در فتوشاپ :
خوب برای شروع یک New Document با تنظیمات زیر باز کنید .
ابزار مداد (Pencil) را انتخاب و حالت ان را Hard Square 2 Pixel قرار دهید .
حالا شفافیت را 800% قرار دهید.
حالا با ابزار مداد (Pencil ) یک چیزی را مثل من بکشید .
سپس به منوی Edit > Define Pattern رفته و یک نام انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید .
حالا یک عکس جدید باز کنید ک من در اینجا Wallpaper ویستا را انتخاب کرده ام .
یک لایه ی جدید درست کنید که برای این کار می توانید کلیدهای Ctrl + Shift + Alt + N را فشار دهید .
حالا ابزار Paint Bucket Tool را انتخاب و حالت زیر را انتخاب کنید .
حالا یک بار روی Wallpaper خود کلیک کنید . با این کار مشاهده خواهید کرد که Wallpaper شما به تعدادی مستطیل تبدیل خواهد شد .
<!--pagebreak-->
ابزار مداد را چندین بار انتخاب کرده و با همان رنگ قبلی سعی کنید که چندتا از مستطیل های عکس را پاک کنید .
و این هم نتیجه :
حالا شما می توانید چیزهای بیشتری به آن اضافه کنید . حالا ابزار جادویی (Magic Wand Tool) را انتخاب و یک بار آن را روی یک قسمت مشکی فشار دهید . می توانید در عکس بعدی مشاهده کنید .
این هم نتیجه :
حالا به منوی Select > Modify > Expand رفته و آن را 3 پیکسل قرار دهید .
و این هم نتیجه :
یک لایه ی جدید درست کنید. و به منوی Edite > Stroke رفته و تنظیمات زیر را انتجام دهید .
حالا کلیدهای Ctrl + D را فشار دهید تا از حالت انتخاب خارج شود و حالت Blending Mode را به Overlay تغییر دهید .
حالا شما می توانید یک متن نیر به آن اضافه کنید .
و این هم نتیجه ی پایانی:
منبع : www.p30planet.com
خوب برای شروع یک New Document با تنظیمات زیر باز کنید .

ابزار مداد (Pencil) را انتخاب و حالت ان را Hard Square 2 Pixel قرار دهید .

حالا شفافیت را 800% قرار دهید.

حالا با ابزار مداد (Pencil ) یک چیزی را مثل من بکشید .

سپس به منوی Edit > Define Pattern رفته و یک نام انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید .
حالا یک عکس جدید باز کنید ک من در اینجا Wallpaper ویستا را انتخاب کرده ام .

یک لایه ی جدید درست کنید که برای این کار می توانید کلیدهای Ctrl + Shift + Alt + N را فشار دهید .
حالا ابزار Paint Bucket Tool را انتخاب و حالت زیر را انتخاب کنید .

حالا یک بار روی Wallpaper خود کلیک کنید . با این کار مشاهده خواهید کرد که Wallpaper شما به تعدادی مستطیل تبدیل خواهد شد .

<!--pagebreak-->
ابزار مداد را چندین بار انتخاب کرده و با همان رنگ قبلی سعی کنید که چندتا از مستطیل های عکس را پاک کنید .

و این هم نتیجه :

حالا شما می توانید چیزهای بیشتری به آن اضافه کنید . حالا ابزار جادویی (Magic Wand Tool) را انتخاب و یک بار آن را روی یک قسمت مشکی فشار دهید . می توانید در عکس بعدی مشاهده کنید .

این هم نتیجه :

حالا به منوی Select > Modify > Expand رفته و آن را 3 پیکسل قرار دهید .
و این هم نتیجه :

یک لایه ی جدید درست کنید. و به منوی Edite > Stroke رفته و تنظیمات زیر را انتجام دهید .

حالا کلیدهای Ctrl + D را فشار دهید تا از حالت انتخاب خارج شود و حالت Blending Mode را به Overlay تغییر دهید .

حالا شما می توانید یک متن نیر به آن اضافه کنید .
و این هم نتیجه ی پایانی:

منبع : www.p30planet.com