ساخت یک video Player متفاوت

imanmir

Member
با سلام دوستان من دوربین های مدار بسته ام را تحت وب آوردم
الان من هر کدوم را به صورت عکس با پسوند jpg دارم که در 1 ثانیه یک بار فرش شده وجدید می شوند
حالا من می خوام این تصاویر لودینک بشه و بعد پشت سر هم نمایش بده تا واقعی به نظر برسه

واضح تر بگم

فکر کنید 1 عکس داریم که هر 1 ثانیه عوض می شه که ابتدا باید هر کدوم از تصاویر را جدا داشته باشیم
بعد مثلا میشه 1000 تا عکس می خوام با فلش هر چی تصاویر توی یک فولدر مشخص باشه (چون اسم تصاویر یکسان نیست نمیشه اسم داد پس یک فولدر ثابت می دهیم)پشت سر هم بچینه مثلا میشه 1000 فرم بعد کاربر play رو می زنه لودینک اتفاق می افته و بعد نمایش می ده جوری که همه فکر می کنند تصویر ریل هستش

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

از دانستن که میدونیم مشکل شما در کجاست حالا ؟؟؟

موفق باشید

imanmir

Member
سلام

سلام
دوست عزیز
مشکل من اینه که می خوام با فلش یک فولدر که حاوی هر چند تا عکس هست را به صورت external دریافت کنه و به اون تعداد فریم پشت سر هم اینجا کنه این وقتی می زنه play پشت سر هم بدون هیچ وقفه نمایش بده و محیط نمایش داده شدش توی محیطی مثل flash video player باشه و با یک لودینک مثل flash video سایت youtube مثلا روی play می زنی و می ره روی لودینک تا کامل شد نمایش می کنه

تصاویر چون پشت سره هم هستش کاربر فکر می کنه داره فیلم می بینه

امید وارم منظورم را واضح گفته باشم
مرسی

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اینی که شما میگید یه درخواسته مشکل نیست !!!!

قوانین بخش فلش را مطالعه فرمایید

موفق باشید

Flashium

Member
خوب با یک نرم افزار تمام عکس ها را کد گذاری کن مثلا p1 - p1000 حالا تو یه حلقه فور عکسا را لود کن... تا اینجاش صلواتی بود قوانین یادت نره. D:

جدیدترین ارسال ها

بالا