Fa ساخت یک چتروم !!!

سلام به اساتید . من میخوام یه برنامه درست کنم واسه چت بین و کامپیوتر (تو بستر اینترنت, نه تو شبکه محلی ) که یکی سرور باشه ویکی کلاینت. مثلا خودم سرور باشم و کلاینت ها بتونن باهام چت کنن دقیقا مثل نمونه ی ساخته شده با پلاگین COMPluginV2 (نمونه رو پیوست کردم ) میخوام بدونم برای استفاده از این نمونه باید چت سرور داشته باشم؟؟؟ اگه آره چطوری باید این سرویس رو بگیرم؟؟؟ لطفا یه کم واسم درباره ی این نمونه توضیح بدید خیلی گیرم.. مرسی

لینک مستقیم

http://www.sdlsoft.cloudsite.ir/AB/Chat.zip

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
از پلاگین Network که حامد عزیز زحمتش رو کشیدن استفاده کنید سرچ کنید پیدا میکنید در ضمن توضیحات و نمونه هم کنارش داره

اینارو من کاملا خوندم اما چیزی که میخواستم رو نفهمیدم .. این تو شبکه محلی خوب کار میده اما تو بستر اینترنت نمبتونم ازش استفاده کنم . من وقتی فایل سرور رو باز میکنم آپی من رو 127.0.0.1 میشناسه . من میخوام با این یه چت دو طرفه درست کنم مثلا من سرور باشم و شما هم کلاین و با هم چت کنیم . چجوری سروری بسازم که که این کار انجام بشه؟؟؟؟؟؟؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
چیزی مثل Yahoo Messenger یه سیستم کلاین/سرور هست که هر کلاینت به سرور وصل میشه و درخواست رو میفرسته و سرور مدیریت همه ی درخواست ها و رویداد ها رو به عهده داره.
اگر قصدتون ساختن همچین سیستمی هست، باید به ساختار مثال Server از پلاگین Network توجه کنید.
در کل برنامه ی سرور باید مدیریت تمام رویداد ها و ارتباط بین کلاینت ها رو به عهده بگیره.
نیاز هست که مثلاً یه سرور (کامپیوتر سرور) داشته باشید که برنامه در اون اجرا باشه همیشه و یک آدرس و IP مشخص داشته باشه که همیشه در دسترس باشه برای کلاینت ها
کلاینت ها همه به یک آدرس مشخص وصل میشن و درخواستشون رو به برنامه ی سرور میفرستن، مثلاً درخواست Login, Logout, Signup و مثلاً ارسال پیام به کاربری خاص و .....
سرور از هر کلاینت درخواست رو دریافت می کنه، پردازشش می کنه و اگر نیاز باشه نتیجه ای رو به برنامه ی کلاینت بر میگردونه

روش دیگه هم اینه که کلاینت ها IP هم رو داشته باشن (به نحوی به هم اطلاع بدن که IPشون چی هست) و بصورت مستقیم به هم متصل بشن درست مثل نمونه هایی که شما دیدید.

حالا شما توضیح بدید که هدفتون دقیقاً چی هست

دقیقا اینو میخوام ( در کل برنامه ی سرور باید مدیریت تمام رویداد ها و ارتباط بین کلاینت ها رو به عهده بگیره.
نیاز هست که مثلاً یه سرور (کامپیوتر سرور) داشته باشید که برنامه در اون اجرا باشه همیشه و یک آدرس و IP مشخص داشته باشه که همیشه در دسترس باشه برای کلاینت ها
کلاینت ها همه به یک آدرس مشخص وصل میشن و درخواستشون رو به برنامه ی سرور میفرستن، مثلاً درخواست Login, Logout, Signup و مثلاً ارسال پیام به کاربری خاص و .....
سرور از هر کلاینت درخواست رو دریافت می کنه، پردازشش می کنه و اگر نیاز باشه نتیجه ای رو به برنامه ی کلاینت بر میگردونه)

این کامپیوتر سرور و آی پی مشخص رو چطوری میتونم بسازم؟؟؟؟؟؟؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما از یک شرکت یک سرور اجاره می کنید که ماهانه هزینه ای باید پرداخت بشه، اینجا منظور از سرور، کامپیوتری هست که به اینترنت متصل هست و برنامه های خاصی روی اون اجرا میشن و مثلاً سیستم عامل Windows Server روی اون نصب هست
این کامپیوتر یک IP مشخص و ثابت خواهد داشت.

از اینجا به بعد کار برنامه نویسی هست
برنامه ای رو طراحی می کنید که بعنوان سرویس دهنده (سرور) انجام وظیفه می کنه.
برنامه ی کلاینت رو طراحی می کنید و IP سروری که اجاره کردید رو در برنامه ی کلاینت برای اتصال وارد می کنید.

برنامه ی سرویس دهنده باید روی کامپیوتر سرور همواره درحال اجرا باشه تا قطعی سرویس بوجود نیاد.

البته نوشتن برنامه ی سرور با MMB ممکنه چندان ایده ی خوبی نباشه که البته بستگی داره چند کاربر قراره همزمان به سرویس چت متصل بشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا