Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
امروز نشسته بودم و به ماجولها و یونیتها که باعث ساده تر شدن کارها در برنامه نویسی میشوند فکر میکردم !!!
ییهو به فکرم رسید چرا همه ی زبان های برنامه نویسی همچین چیزی دارند برای راحتی کاربران ، ولی MMB که این همه هم طرفدار داره و باعث پیشرفت خیلی ها از جمله خودم شده همچین چیزی نداره خلاصه یکم رو این موضوع فکر کردم و یکمم تست کردم دیدم بللللللله شدنیه !
اول بزارید برای کسایی که نمیدونن ماجول یا یونیت و این چیزا چین توضیح بدم :ماجول یا یونیت و ... مجموعه ای از کدهای مجتمع شده در یک فایل هستند که برنامه نویسها میتونن از اونها در برنامشون استفاده کنن ، مثلا کسایی که با VisualBasic کار کردن مثلا وقتی کلمه ی End رو تایپ میکنن برنامه از تو کتابخانه ی خودش میره دنبال کلمه ی End میگرده و بعد کدهای اون رو به جای کلمه ی End موقع کامپایل تو فایل اجرایی جایگزین میکنه ، یا تو خود MMB دستور Exit() و همه ی دستور های دیگر همه و همه همینطور هستند ، مثلا ممکنه برای Exit() که شما با 6 کارکتر تو MMB مینویسینش تو کتابخونه ی برنامه 10 خد کد باشه ولی شما با 6 کارکتر نوشتن انگار اون 10 خط کد رو نوشتید !!!
این از تعریف ماجول و یونیت و ...
حالا من تصمیم دارم این قابیلیت رو به MMB اضافه کنم یعنی مثلا یکی از دوستانیه کد مینویسه که با اون کد میشه سینوس یه زاویه رو به دست آورد ، حالا میخوایم کاری کنیم که دیگه دوستان دیگر لازم نباشه این چند خط کد رو برای سینوس بنویسن و فقط از ماجول اون کد که در دسترس دارن استفاده کنن ، مثلا به جای 5 خط دستور گرفتن سینوس ، بتونن با 7،8 کارکتر کد نوشتن به ماجول وصل شن و عملیات رو انجام بدن !!!
دوستانی ک میخوان تو این پروژه ی تیمی شرکت کنند لطفا اعلام کنند ، در ضمن مطمئن باشد اگر این پروژه عملی بشه فکر میکنم اولین AddOn برای MMB باشه .
در ضمن من روی این پروژه کلی فکر کردم 100% عملیه !
به چند نفر برای کد نویسی MMB برنامه و تست برنامه نیاز هست ، چون 2 سالی هست که با MMB به هیچ وجه کار نکردم و بیشتر دستوراتش رو فراموش کردم .
برای گرافیک هم یکی دو نفر رو نیاز داریم چون خودم هیچی از گرافیک سر در نمیارم !
کد نویسی دلفیش هم خودم هستم ، اگر کسی از دوستان میتونه تو کد نویسیه دلفیش کمک کنه که چه بهتر .
منتظر نظرات دوستان هستم ، فعلا یا حق ....
آخرین ویرایش: