ساخت یه کلیپ خفن

ALI V8

Active Member
ساخت یه کلیپ خفن :
دوستان برای پروژه پایان ترمم یه کلیپ خفن رو باید بسازیم هم باید عکاسیشو بکنیم هم کار فتوشاپ و هم کار افترافکتشو.شاید هم دیده باشید اسم کلیپ هست SUDDENLY .یه پسره بین خرابه ها معلق تو هواست که دوربین از چند جهت همراه با موسیقی اون رو نشون میده. شاید هم دیده باشید برای ساخت چنیین کلیپی واقعا به کمکتون احتیاج دارم چون باید 15 روزه تحویل بدم.اگر خواستید کلیپ رو یه جا آپ کنم ببینید عکسشو میذارم ببینید.

این لینکه دانلود کلیپ : دانلود کلیپ

حجم 4.24mb(با vlc یا mediaplayer ببینید بهتره.)

اینم عکسهاش :

n8wbhwt9608emg9bny89.jpg

tua9pd1u9zlmgw0psxk.jpg

emwrt7ta5j843s8wq9u.jpg

sdx5eeob3q2pqywm633e.jpg

lif55zwvz934uwg4hk1a.jpg

jt63m3fz50y0d6qsr4ur.jpg

efpf8um1mgokybyqc4rl.jpg

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
اگه آپ کنی که بهتره چون بچه ها سریع تر پیداش می کنن و هر کی در زمینه خودش می تونه کمکت کنه

پس منتظر کلیپ هستیم

مشخصی که کار خوبی باید باشه

ALI V8

Active Member
اگه آپ کنی که بهتره چون بچه ها سریع تر پیداش می کنن و هر کی در زمینه خودش می تونه کمکت کنه

پس منتظر کلیپ هستیم

مشخصی که کار خوبی باید باشه

ممنون سهیل جان به خاطر توجهت.باشه آپ میکنم سرعتم پایینه ولی آپش میکنم.یه سری پارتیکل معلق در هواست که خیلی خوب کار شده که فکر کنم راسته کار خودته.تا امشب آپ میکنمش.ممنون.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام و خسته نباشید
مگه شما تو هالیوود درس می خونید که استاد چنین چیزی خواسته
.................
هنوز کلیپ رو ندیدم
این کار احتمال خیلی خیلی زیاد یک کار استودیویی هست

1- امکانات سخت افزاری و راهی برای معلق نگه داشتن شخص در هوا باید داشته باشید
می تونه به دو حالت باشه

الف = دست و پای شخص رو با طنابی که به سقف گره خورده نگهدارید ( جنبه های ایمنی باید رعایت بشه )
ب= زیر کمر شخص استوانه یا وسیله ای باشه که شخص رو در هوا معلق نگهداره

2- پرده سبز یا هر رنگی که اون رو از فضای اطراف جدا کنید
3- فیلمبرداری با تجهیزات حرکتی نیاز داره
4- تراکینگ و Match Moving ساخت خرابه با استفاده از یک برنامه سه بعدی
5- تصحیح رنگ و کامپوزیت نهائی
.
دو تصویر پیوست کردم شاید روی تصویر نظر من بهتر نشون داده بشه
.

پیوست ها

• Comp 1 (00000).jpg
    Comp 1 (00000).jpg
    390.1 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • Comp 12 (00000).jpg
    Comp 12 (00000).jpg
    389.8 کیلوبایت · بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
ایمان جان ممنون از راهنمایی
این کلیپ e.t رو همینطور ساختند؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من هم اول باید ببینید تجهیزات انجام کار دارید بعد شروع به ساخت بکنید

به هر حال کمک فکری خواستید می تونید از من بپرسید چون حضوری که نمی تونم کمک کنم

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
:lol:آقا کفمون برید. این کدوم دانشگاست که یه همچین کلیپیو ازتون می خواد. والا ما که برای پایان نامه رشته کارگردانی سینما چند تا نما با دوربین روی سه پایه براشون کفایت می کرد. برای پایان ترم اینطوری کار می کنید احتمالا برا پایان نامه ارباب حلقه ها رو کمه کمش باید بسازین دیگه.:cool:

ALI V8

Active Member
سلام و خسته نباشید
مگه شما تو هالیوود درس می خونید که استاد چنین چیزی خواسته
.................
این کار احتمال خیلی خیلی زیاد یک کار استودیویی هست

1- امکانات سخت افزاری و راهی برای معلق نگه داشتن شخص در هوا باید داشته باشید
می تونه به دو حالت باشه

الف = دست و پای شخص رو با طنابی که به سقف گره خورده نگهدارید ( جنبه های ایمنی باید رعایت بشه )
ب= زیر کمر شخص استوانه یا وسیله ای باشه که شخص رو در هوا معلق نگهداره

2- پرده سبز یا هر رنگی که اون رو از فضای اطراف جدا کنید
3- فیلمبرداری با تجهیزات حرکتی نیاز داره
4- تراکینگ و match moving ساخت خرابه با استفاده از یک برنامه سه بعدی
5- تصحیح رنگ و کامپوزیت نهائی
.
دو تصویر پیوست کردم شاید روی تصویر نظر من بهتر نشون داده بشه
.

نه ایمان جان گفتش که همش حرکت دوربینه.البته با موسیقی حرکت دوربین رو زیبا time remap کرده .حالا آپ میکنم ببینید.

mooli63

من این کلیپ رو دیدم. اصلا فیلمبرداری وجود نداره. 2d movement تکنیکیه که استفاده شده. بازیگر و محیط همگی عکسه که در افتر افکت زمین و دیوار ها در محورهای x y z قرار گرفتند. یعنی حرکت دوربین مال خود افترافکته. در مورد حرکت دست بازیگر هم باید گفت دست بازگیر هم حرکت نداره چون فقط عکس بوده. ولی حرکت دست انیمیت شده انگار واقعا حرکت می کنه.

آخرین ویرایش:

ALI V8

Active Member
خوب ممنون از توجهتون.لینکه کلیپ به پست اول اضافه شد میتونید دانلود کنید و ببینید.
من رو هم راهنمایی کنید.ممنون.

ALI V8

Active Member
من این کلیپ رو دیدم. اصلا فیلمبرداری وجود نداره. 2d movement تکنیکیه که استفاده شده. بازیگر و محیط همگی عکسه که در افتر افکت زمین و دیوار ها در محورهای x y z قرار گرفتند. یعنی حرکت دوربین مال خود افترافکته. در مورد حرکت دست بازیگر هم باید گفت دست بازگیر هم حرکت نداره چون فقط عکس بوده. ولی حرکت دست انیمیت شده انگار واقعا حرکت می کنه.
من هم فکر کنم فیلمبرداری نیستش و هم 2d movement هستش.حرکت دست هم خودش داستانیه!ولی فکر کنم برای عقب جلو رفتن دوربین time remap باشه.نظر شما چیه؟
البته پارتیکلهای روی هوا هم خیلی خوب کار شده.اگر توجه کنید به عکس 2 و 3 میبینید پس زمینه یکم اعوجاج داره برای ایجاد بعد به تصویر.نمیدونم شما هم با نظر من موافقید؟

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ووووووووووووووووووووووووووااااااااوووووو،عجب دانشگاهیه،حاجی کجاست بریم ما هم درس بخونیم؟

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من تازه کلیپ رو دیدم
اظهار نظر قبلی من بر اساس تصاویری که گذاشتین بود و فکر می کردم که دوربین به دور سوژه حرکت می کنه
اما توی کلیپ اینجوری نیست
توی کلیپ تمام فضای سه بعدی براساس تصاویر 2 بعدی و با افترافکت قابل ساختن هست
اما
راهی برای معلق نگهداشتن شخص در فضا و حذف شخص از بکراند
باید داشته باشید که تصاویر از زاویه های مختلف بگیرید
.
بعد از گرفتن تصاویر از زاویه های مختلف می تونید فضای سه بعدی
تصحیح رنگ و سایر کارها رو توی افترافکت به راحتی انجام بدین

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
انیمیت کاراکتر که مشخص بود نرم افزاری بود . ( pupet tools , warper tools )
تکنیک camera projection هم به نظر استفاده شده بود .
کار قوی ای بود .

mooli63

مگنوس انگفورس ، سازنده این کلیپ طی کامنتی گفته بود من سوژه رو با 2 تا طناب معلق نگاه داشتم بعد فقط عکاسی بود. دوربین مورد استفاده در این کلیپ canon 5d mark ll هستش. بعد از عکاسی باز طی گفته انگفورس در فتوشاپ عمل masking & retouch انجام شده. بعد تصاویر در افترافکت روی هم قرار گرفته شده (lined up) . در افترافکتز پارتیکولار اضافه شده. و در نهایت camera movement.

ALI V8

Active Member
خب دوستان ممنون از نظراتتون.اما همینطور اسم پلاگین و تکنیکها رو مسلسل وار میارید.من هم حسابی گیج شدم.میشه در مورد پلاگینها وتکنیکهایی که گفتید به جزئیات هم بپردازید که من به یه جمع بندی برسم.البته سه ماه هست که من با این نرم افزار فوق العاد آشنا شدم.ولی پیشرفتم بد نبوده.به خاطر تایم زیادی که صرف تمرین کردن و سریع تر کردن در کار با نرم افزار هستش.امیدوارام بتونم کلیپ معقولی در بیارم.
از mooli عزیز هم ممنون به خاطر توضیحاتش.ممنون میشم بیشتر از تکنیکش تو کار این کلیپ اگر بیشتر گیرت اومده بگی.ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا