ساخت یه لوگو در راه خدا

ehsan-ets

Member
سلام خدمت همه گرافيستاي عزيز
حقيقتش من زياد فوتوشاپ بلد نيستم ولي خيلي ازش خوشم مياد(كتابش رو گرفتم كه بخونم و ياد بگيرم به خاطر مشغله هايي كه داشتم نشد)
حالا غرض از مزاحمت:
من مي خواستم يه لوگو براي سايتم طراحي كنم كه لوگو باشه
موضوع سايت: كامپيوتر و برنامه نويسي و روبوتيك و هوش مصنوعي و هر چي كه به نحوي به كامپيوتر مربوط بشه
اسم سايت: EhsanETS
سایز: سایز خاصی مد نظر نیست(یه طول عرض متناسب با هم(مستطیل طلایی بد نیست ;) )
من خودم در نظرم این بود که فقط خود حرف E به صورت سه تا خط کج قرار بگیره؛ یعنی سه تا خط مایل(از سمت چپ به سمت راست صعودی) که زیر هم قرار بگیرن
فقط می خوام یه جوری بشه که بشه به عنوان یه لوگوی خوب ازش یاد کرد و سه تا خط ساده نباشه(مثلا مثل آرم مجید آن لاین که داخل پروانه حالت فرو رفتگی داره یه همچین چیزی داشته باشه)
دوستان عزیز
کسی میتونه کمکم کنه؟

Erfan

Active Member
سلام خدمت همه گرافيستاي عزيز
حقيقتش من زياد فوتوشاپ بلد نيستم ولي خيلي ازش خوشم مياد(كتابش رو گرفتم كه بخونم و ياد بگيرم به خاطر مشغله هايي كه داشتم نشد)
حالا غرض از مزاحمت:
من مي خواستم يه لوگو براي سايتم طراحي كنم كه لوگو باشه
موضوع سايت: كامپيوتر و برنامه نويسي و روبوتيك و هوش مصنوعي و هر چي كه به نحوي به كامپيوتر مربوط بشه
اسم سايت: EhsanETS
سایز: سایز خاصی مد نظر نیست(یه طول عرض متناسب با هم(مستطیل طلایی بد نیست ;) )
من خودم در نظرم این بود که فقط خود حرف E به صورت سه تا خط کج قرار بگیره؛ یعنی سه تا خط مایل(از سمت چپ به سمت راست صعودی) که زیر هم قرار بگیرن
فقط می خوام یه جوری بشه که بشه به عنوان یه لوگوی خوب ازش یاد کرد و سه تا خط ساده نباشه(مثلا مثل آرم مجید آن لاین که داخل پروانه حالت فرو رفتگی داره یه همچین چیزی داشته باشه)
دوستان عزیز
کسی میتونه کمکم کنه؟

من فكر ميكنم شما خودتون استاد باشيد تا ما !
البته از آواتر (اگه درست گفته باشم) و امضاي شما اينجوري معلومه ...
نكنه سر كاريه !؟
خلاصه من كه اينجوري حس ميكنم ....

ehsan-ets

Member
نه بابا کدوم استاد
این رو یکی از دوستان همین جا برام ساخته
قبلا خیلی خیلی کمکم می کردن اما الان نیستن و من .....
الان موندم چی کار کنم
مطمئن باشید که سر کاری نیست، اگه می تونید کمک کنید ثواب داره
منتظرم :d

ehsan-ets

Member
دوستان واقعا ممنون كه خيلي كمكم كرديد.
بابا من گفتم اينجا انجمن گرافيستاس حتما يكي يه كمكي مي كنه. ولي هيچ خبري نشد.
بازم منتظرم ببينم چي مي شه.
باتشكر

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورت اينطوريه ؟
E.jpg

آخرین ویرایش:

ehsan-ets

Member
Sami_joon واقعا دستت دردنكنه و خسته نباشيد
سبك كلي درسته به همين شكله( مورب بودن و جهتش) ولي خود لوگو جور ديگه اي مد نظرمه(چه قدر پر رو هستما ;) ) من به نظرم همين جوري 3 تا خط باشه ولي اين سه خط تقريبا شكل يه مستطيل كه گوشه هاش خميده باشه و داخلش (روكشش‌) يه افكت باشه كه مثل يه سطحي باشه كه بعضي جاهاش شكستگي داره و ترك داره و... تقريبا يه چيزي شبيه افكت آرم مجيد آن لاين كه در سايت اصلي هست. كه فكر كنم اين طرحي كه گفتم تو اندازه اي مثل مستطيل طلايي باشه قشنگ مي شه.
البته اگر همين هم اگه خط هاش كمتر شكستگي داشته باشه طرح جالبيه.
البته اگر طرحي مد نظرتون هست كه قشنگتر باشه خيلي خوشحال مي شم كه لااقل بشنوم. حتي اگر دوستان هم بلد نبودن كه بسازن(مثل من) ولي نظر قشنگي دارن ارائه بدن تا يه لوگوي خوب با همكاري دوستان بشه.
با تشكر

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
بازم سلام
من منظورتو كامل نگرفتم ولي خوب وقت نداشتم ببين اين خوبه ؟

راستي اين E كه به صورت خميده هستش ، ماله تلويزين 24 ساعته PEN هستش.

http://www.penonline.tv

آخرین ویرایش:

ehsan-ets

Member
با سامان جان صحبت كردم
اگه بازم دوستان نظري كاري چيزي دارن ممنون مي شم:d
با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا