ساخت یه صفحه جدید با پی اچ پی

rayanew

Member
با سلام خدمت استادان خودم

می خواستم با پی اچ پی یه کد بنوسیم که توی قسمت مدیریت یه منو و لینکش اضافه کردی مثلا home.php
بعد بیاد توی صفحه اصلی یه صفحه جدید با این نام درست بشه ولی هر چی فکر می کنم نمی تونم بنویسم
اگه کسی بگه که چجوری میشه ممنونش میشم
یا علی

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

کاش می گفتی که چقدر با PHP آشنا هستی تا مطلبی که می نویسم مناسب باشه..

PHP صفحه جدید رو بصورت یک فایل واقعی و مثلن با پسوند html تولید نمی کنه (که بعد بخواد ذخیرش کنه و...)، PHP یک زبان سرورساید هست که برای ساخت سایت های داینامیک ازش استفاده میشه، یعنی یه سری پارامتر رو دریافت می کنه و با توجه به اون پارامتر ها داده ها رو (حالا از هر جایی که آورده باشه!) نمایش میده. برای مثال ساخت صفحه جدید می تونه اینطور باشه :

مطالب صفحه ای که می خوام بسازیم رو داخل یک جدول از دیتابیس ذخیره می کنیم

پارامتری رو به عنوان اسم صفحه، یا شماره صفحه یا هر چیز یکتای دیگه ای رو به یه فایل (مثلن index.php) می فرستیم example.com/index.php?page=3

توی فایل index.php با توجه به مقدار page اطلاعات مرتبط رو از دیتابیس می خونیم و می فرستیم ِش به خروجی..

می بینید که، هیچ فایلی تولید نشد.حتی برنامه ی ما می تونه فقط همین یه فایل رو (index.php) داشته باشه

موفق باشی

rayanew

Member
سلام دوست عزیز
خواستم بدونم می خوام توی قسمت مدیریت یه اضافه کردن منو بزارم
که نام منو و لینک منو داشته باشه
و وقتی فرد نام و منو اضافه کرد مثلا درباره ما about.php
خواستم بدونم چجوری می تونم اون صفحه رو درست کنم

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

همونطور که گفتم، از PHP همچین استفاده ای نمی کنن که مثلن برای ایجاد هر صفحه، PHP بیاد یه فایل بسازه و ...

اگه شما با شکل ظاهری این آدرس مشکل داری (example.com/index.php?page=3) می تونی از ریرایت کردن آدرس ها استفاده کنی.( توی انجمن یا گوگل سرچ کن htaccess )

اگه که تصمیم ِتو گرفتی که فایل بسازی و هیچ رقمه هم کوتاه نمیای، می تونی توابعی که برای کار کردن با سیستم فایل در PHP قرار دارن استفاده کنی.

مثال نوشتن یک متن در یک فایل (حالا شما باید پسوند رو HTML یا PHP قرار بدی و..)
PHP:
<?php
$filename = 'test.txt';
$somecontent = "Add this to the file\n";

// Let's make sure the file exists and is writable first.
if (is_writable($filename)) {

// In our example we're opening $filename in append mode.
    // The file pointer is at the bottom of the file hence
    // that's where $somecontent will go when we fwrite() it.
    if (!$handle = fopen($filename, 'a')) {
         echo "Cannot open file ($filename)";
         exit;
    }

// Write $somecontent to our opened file.
    if (fwrite($handle, $somecontent) === FALSE) {
        echo "Cannot write to file ($filename)";
        exit;
    }

echo "Success, wrote ($somecontent) to file ($filename)";

fclose($handle);

} else {
    echo "The file $filename is not writable";
}
?>

منبع مثال :php.net/manual/..

ولی کار دوم کار نادری هست!! (عجب کلمه ای :) )

موفق باشی

rayanew

Member
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه به سوال های من پاسخ می دید
میشه درباره این htaccess توضیح بدید من هر چقدر گشتم چیزی نفهمید
ممنون میشم

greencat

Member
سلام
Domanjiri جان به نظرم منظور rayanew عزیز رو بد متوجه شدید.
احتمالا ایشون می‌خوان کاری رو کنند که در cms ها وجود داره و پیاده سازی شده، مثلا در cms ای مثل جوملا شما میاد و صفحه‌ای به اسم "درباره‌ی ما" می‌سازید.
برای این کار از همون توابعی که برای کار کردن با سیستم فایل در PHP قرار دارن استفاده کنی که Domanjiri هم بهشون اشاره کردن، البته تنها استفاده از اونها کافی نیستش و باید مطالب اش رو هم از کاربر بگیرید.

Domanjiri

Well-Known Member
سلام عزیزم

اما نه جوملا و نه هیچ سیستم مدیریت محتوای دیگه ایی، فایلی رو نمی سازن و همشون این صفحات رو با کمک دیتابیس ایجاد می کنن، یعنی مطالب کماکان توی دیتابیس هست. البته شاید با کَش کردن یه فایل هم برای این مطالب که عموما تغییر نمی کنن ایجاد بشه، ولی این موضوع با ایجاد و ذخیره فایل فرق داره.

هر چند، این دوستمون مختار هست که هر طور که دلش می خواد کارش رو انجام بده و ما اینجا واسه کسی تعیین تکلیف نمی کنیم، فقط راه ها رو بیان می کنیم.. :)

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا