cold
Member
سلام . داشتم توی اینترنت میچرخیدم به یه آموزش بر خوردم . به نظرم جالب اومد و فکر کنم تکراری هم نباشه .
خوب ، یه سند جدید و یه لایه ایجاد کنین . یه دایره با ابزار ellipse shape tool توی اون بکشین . برای اینکه دایرتون کاملا گرد در بیاد هنگام کشیدن اون کلید shift رو نگه دارین .جهت اطلاع میگم که سایز دایره این آموزش 27 در 27 پیکسل هستش .
لینک میرور عکس
خوب . حالا که اون رو کشیدین روی لایه تون دابل کلیک کنین تا پنجره layer style باز بشه . حالا تنظیمات اون رو بنا به تیتر اون مثل تصاویر زیر انجام بدین :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Outer Glow
لینک میرور عکس
شماره رنگ استفاده شده : Blue: #4991EA
نتیجه کار تا اینجا :
لینک میرور عکس
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bevel and Emboss
لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده : Black: #000000 and Blue: #6EC0FF
نتیجه کار تا اینجا :
لینک میرور عکس
Gradient Overlay
لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده در گرادینت به ترتیب عکس زیر : FFFFFF > #7BD5FF > #1D589A
لینک میرور عکس
نتیجه کار تا اینجا :
لینک میرور عکس
Stroke
لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده در گرادینت به ترتیب عکس زیر : FFFFFF > #21577C
لینک میرور عکس
نتیجه کار تا اینجا :
لینک میرور عکس
پنجره layer style رو ببندین . باهاش کاری نداریم دیگه .
خوب . یه لایه جدید ایجاد کنین و با ابزار circular marquee tool یه دایره کوچکتر از دایره اولی بکشین و اون رو مرکز دایره قبلی قرار بدین . بعد اون رو با رنگ سفید پر کنین . مثل شکل زیر :
لینک میرور عکس
خوب . Ctrl+D بزنین تا از حالت سلکت خارج بشین . بعد ابزار eraser یا همون پاک کن رو انتخاب کنین و با یه قلم نرم در سایز 27 مثل تصویر زیر :
لینک میرور عکس
جایی که توی عکس مشخص شده رو با یه کلیک یا نهایتا اگه نتیجه مطلوب نداد با دوتا پاک کنین ( ببخشید با حدس و گماه میگم . خودم هنوز انجامش ندادم ترجمه کردم . ) . خوب . نتیجه تا اینجا :
لینک میرور عکس
خوب . حالا blending mode لایه رو روی Overlay قرار بدین . دکمتون آماده استفاده است .
اینم تصویر نهایی :
لینک میرور عکس
اینم یه طرح نمونه برای کاربردهای این دکمه :
لینک میرور عکس
اینم فایل PSD آموزش جهت دانلود
--------------------------------
پاورقی :
صفحه اصلی آموزش برای اینکه اگه جایی از آموزش رو من درست نگفته بودم و خواستین اصلش رو ببینین : http://www.tutorialwiz.com/interface_button/
منبع هم که معلومه دیگه : http://www.tutorialwiz.com
با تشکر از دوستان
خوب ، یه سند جدید و یه لایه ایجاد کنین . یه دایره با ابزار ellipse shape tool توی اون بکشین . برای اینکه دایرتون کاملا گرد در بیاد هنگام کشیدن اون کلید shift رو نگه دارین .جهت اطلاع میگم که سایز دایره این آموزش 27 در 27 پیکسل هستش .

لینک میرور عکس
خوب . حالا که اون رو کشیدین روی لایه تون دابل کلیک کنین تا پنجره layer style باز بشه . حالا تنظیمات اون رو بنا به تیتر اون مثل تصاویر زیر انجام بدین :
Outer Glow

لینک میرور عکس
شماره رنگ استفاده شده : Blue: #4991EA
نتیجه کار تا اینجا :

لینک میرور عکس
Bevel and Emboss

لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده : Black: #000000 and Blue: #6EC0FF
نتیجه کار تا اینجا :

لینک میرور عکس
Gradient Overlay

لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده در گرادینت به ترتیب عکس زیر : FFFFFF > #7BD5FF > #1D589A

لینک میرور عکس
نتیجه کار تا اینجا :

لینک میرور عکس
Stroke

لینک میرور عکس
شماره رنگ های استفاده شده در گرادینت به ترتیب عکس زیر : FFFFFF > #21577C

لینک میرور عکس
نتیجه کار تا اینجا :

لینک میرور عکس
پنجره layer style رو ببندین . باهاش کاری نداریم دیگه .
خوب . یه لایه جدید ایجاد کنین و با ابزار circular marquee tool یه دایره کوچکتر از دایره اولی بکشین و اون رو مرکز دایره قبلی قرار بدین . بعد اون رو با رنگ سفید پر کنین . مثل شکل زیر :

لینک میرور عکس
خوب . Ctrl+D بزنین تا از حالت سلکت خارج بشین . بعد ابزار eraser یا همون پاک کن رو انتخاب کنین و با یه قلم نرم در سایز 27 مثل تصویر زیر :

لینک میرور عکس
جایی که توی عکس مشخص شده رو با یه کلیک یا نهایتا اگه نتیجه مطلوب نداد با دوتا پاک کنین ( ببخشید با حدس و گماه میگم . خودم هنوز انجامش ندادم ترجمه کردم . ) . خوب . نتیجه تا اینجا :

لینک میرور عکس
خوب . حالا blending mode لایه رو روی Overlay قرار بدین . دکمتون آماده استفاده است .

لینک میرور عکس
اینم یه طرح نمونه برای کاربردهای این دکمه :

لینک میرور عکس
اینم فایل PSD آموزش جهت دانلود
--------------------------------
پاورقی :
صفحه اصلی آموزش برای اینکه اگه جایی از آموزش رو من درست نگفته بودم و خواستین اصلش رو ببینین : http://www.tutorialwiz.com/interface_button/
منبع هم که معلومه دیگه : http://www.tutorialwiz.com
با تشکر از دوستان
آخرین ویرایش: