ساخت کانکشن ویندوز در Multimedia Builder

narjili

New Member
کی می تونه با گرفتن یوزر و پسورد و شماره اتصال به شبکه در مالتی مدیا برای کاربر یک کانکشن بسازه؟
-------------------------------------------------------------------------------------

ubuntu

Member
ورود شما رو به انجمن تبريک مي‌گم. اين چيزي که شما گفتين رو نديدم. ولي پلاگ‌اين MiscDll مي‌تونه از کانکشن پيشفرض کاربر به اينترنت وصل بشه.

narjili

New Member
خیلی ممنون از لطف شما
می شود در مورد
MiscDll
بیشتر توضیح دهید

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خیلی ممنون از لطف شما
می شود در مورد
MiscDll
بیشتر توضیح دهید

با سلام
ورود شما رو به انجم تبریک میگم
اما در مورد پلاگین MiscY.Dll :
این یه پلاگین برای انجام کار های سیستمی هستش و قادر هستش تا بعضی از کار های سیستمی رو انجام قدرات این پلاگین توی چند دسته طبقه بندی میشه که به شرح زیر هستن :
  • Files & Folders Functions
  • Misc Functions
  • OS (Operating System) Functions
  • Processes Functions
  • Registry Functions
  • Shutdown Functions
  • Taskbar & Desktop Functions
  • Window Functions

برای داشتن اطلاعات بیشتر به فایل Plugindex که همراه نسخه جدید MMB ارائه میشه مراجعه کنید

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چیرو بیشتر توضی بدم ؟ اگه کار کردن با پلاگین ها رو بلد باشی چیز خیلی راحتی هستش اگه بلد نیستی تو انجمن بگردی پیدا میکنی یه سر به تاپیک پلاگین ها بزن
در ضمن گفتم که
برای داشتن اطلاعات بیشتر به فایل Plugindex که همراه نسخه جدید MMB ارائه میشه مراجعه کنید
یه سر به پوشه پلاگین های برنامه بزنی میبینیش

blue_rays

Member
سلام

من برنامه ساخت كانكشن رو قبلآ درست كردم ولي چون خودم ازش راضي نبودم تو سايت قرار ندادم:-?.
اين برنامه يوزر و پسورد رو از شما ميگيره و سيو ميكنه و كافيه شماره و نام رو بديد تا كانكشن رو در چند ثانيه بسازه. يوزر و پسورد هم در اجراهاي بعدي در برنامه باقي ميمونه.
اين برنامه رو با استفاده از فايل هاي Autoit درست كردم كه كليد ها رو بصورت خودكار ميزنن و فرم هاي مربوطه رو هم پر ميكنن.
به خاطر اينكه مستقيمآ كانكشن رو ايجاد نميكنه ازش راضي نبودم. ولي اگه بخايد تا يه حدودي كاملش ميكنم و سورسش رو براتون ميزارم.:)

JH64

New Member
من برنامه ساخت كانكشن رو قبلآ درست كردم ولي چون خودم ازش راضي نبودم تو سايت قرار ندادم:-?.
اين برنامه يوزر و پسورد رو از شما ميگيره و سيو ميكنه و كافيه شماره و نام رو بديد تا كانكشن رو در چند ثانيه بسازه. يوزر و پسورد هم در اجراهاي بعدي در برنامه باقي ميمونه.
اين برنامه رو با استفاده از فايل هاي Autoit درست كردم كه كليد ها رو بصورت خودكار ميزنن و فرم هاي مربوطه رو هم پر ميكنن.
به خاطر اينكه مستقيمآ كانكشن رو ايجاد نميكنه ازش راضي نبودم. ولي اگه بخايد تا يه حدودي كاملش ميكنم و سورسش رو براتون ميزارم.:)

می تونستی از پلاگین PlugY برای فشردن خودکار کلیدها و از پلاگین g_hideshow برای مخفی نمودن پنجره ها استفاده کنی.:lol:

blue_rays

Member
سلام

:lol: :lol: :lol:
دوست عزيز من منظورم اين نبود كه شما زحمت بكشيد و يه جايگزين براي فايل يا پلاگين پيدا كنين. :lol:
مشكل من اين بود كه با يه پلاگين بشه به طور مستقيم يه كانكشن ايجاد كرد كه در حال حاضر چنين پلاگيني وجود نداره. در ضمن حالا كه اينجوريه چرا شما دوست داريد پنجره مخفي بشه. :D
اتفاقآ يكي از ويژگي هاي اين برنامه اين هست كه فرم رو خيلي سريع و خودكار جلوي چشم آدم پر ميكنه و اون موقست كه آدم احساس ميكنه تكنولوژي چقدر پيشرفت كرده و اين كه حتي Interface ورودي اطلاعات كه بايد توسط كاربر كامل بشه با سرعت و به طور خودكار توسط ماشين تكميل ميشه.
در كل زحمت شما جاي تقدير و تحسين داره.:rose:

blue_rays

Member
Blue connection maker

اين هم سورس برنامه ي بنده.
در ضمن از جناب JH64 هم معذرت ميخام. نميدونم شما قصد توهين داشتين يا نه ولي من نداشتم.
اين سورس رو كاملترش كردم. در واقع براي چند وقت پيشه كه ميخاستم يه برنامه براي سازماندهي كانكشن ها و ذخيره نوع و مدت كارت و مقدار زمان استفاده شده درست كنم ولي به دلايلي فرصت كامل كردنش رو نداشتم.:sad:

سورس رو ميتونيد از اين قسمت دانلود كنيد. حجم كمي هم داره.:D

پیوست ها

• Conection maker.zip
    47 کیلوبایت · بازدیدها: 61
آخرین ویرایش:

narjili

New Member
blue_rays عزیز
این سورس بر روی ورژن نرم افزار من اجرا نمی شه
ظاهرا شما از نرم افزار با ورژن جدید استفاده می کنید
می شود با ورژن دیگر آن را هم بزارید
با تشکر