ساخت کاراکتر به صورت ژله ای

+plus

Member
درخواست ساخت کاراکتر به صورت ژله ای

با سلام وتبریک سال نو
برای اینکه ما برای یک کاراکتر ساده مانند مهره شطرنج که حرکت پرشی دارد بخواهیم موقع پرش حالت ژله ای داشته با شد باید از چه روشی استفاده کرد.
در ضمن از مدیفایر flex استفاده کرده نشد.
با تشکر

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
سلام
سال نو شما هم مبارک باشه
منظورت رو از حالت ژله ای نفهمیدم . اگه منظورت Squatsh &Stretch موقع پریدن و پایین آمدنه که باید از مدیفایر های Stretch و bend برای شبیه سازیش استفاده کنی .
اما اگه می خوای خود جسم داینامیک داشته باشه ( یعنی شما فقط حرکت پریدن انیمیت کنی و ما بقی به صورت خودکار ایجاد بشه) باید از Spring و یا Flex استفاده کنی . استفاده از مدیفایر Flex یه مقدار کار می بره بهت پیشنهاد می کنم به این لینک یه سری بزنی و آموزش هاش رو نگاه کنی .

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
در ادامه ی صحبت های استادمون، شما اگر مد Scale رو روی Scale and squash (فکر کنم) بذاری، بصورت دستی میتونی Stretch and squash رو شبیه سازی کنی، همچنین اگر آبجکت دوران داره پیشنهاد میکنم گیزمو روی local باشه.
راه دوم همونطور که دوستمون گفت استفاده از کنترلر Spring هست که میتونی اون رو به اجزای اسکلت داخلی جسم (اگر اسکین شده باشه) یا به کنترلر ها (اگر کنترلر یا Helper ساخته باشی) یا به جسم (اگر جسمت یکپارچه نباشه) بدی.
اما حالت ژله ای با Flex خیلی خوب در میاد فقط باید سیستم قوی داشته باشی (اگر جسمت پر جزئیاته)
موفق باشی

+plus

Member
با سلام با flex کلا سیستم هنگ می کنه cori7 asus با رم 6 دارم یک کاراکتر ساده است مثل یک استوانه و می خوام بصورت دینامیکی با شه ولی می شه یه آموزش تصویری بزارین ترجیحا فیلم مخصوصا در مورد spring
با تشکر

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
احتمالا یک مشکلی توی نرم افزار و یا سیستم هست چون من به یک جسم چندین هزار پالیگانی هم امتحان کردم مشکلی نداشته، سیستمم هم درحد شماست نه بیشتر. البته به طور حتم FPS پایین میاد و نمیشه راحت play کرد، که برای دیدن تنیجه مجبور به گرفتن Preview از Viewport هستیم.
درمورد راهنمایی هم اگر آموزش کار با Spring رو میخوای که توی اینترنت و Help مکس درموردش توضیح هست، اما نوع استفاده از اون بستگی به خواسته ی خودت داره، اگر نوع جسم یا کاراکتر و نحوه ی حرکت اون و اعوجاجی که میخوای بوجود بیاد مشخص بشه بنده و دوستان میتونیم راهنمایی کنیم.
موفق باشی

nc_hamid

Member
دوست عزیز برای اینکه بتونی از Flex یا Spring درست استفاده کنی نیازه که از ریگ مقداری سر رشته داشته باشی .
من با استفاده از چند روش ساده بهت نشون می دم امیدوارم بدرد بخوره ( سیستم من یه سیستم درب و داغون مال 8 ساله پیشه!! )
یکی Flex ساده ساده یکی هم Spring به ساده ترین شکل ممکن . برای بدست آوردن نتایج بهتر باید بشکل بهتری از این مدیفایر ها استفاده کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا