ساخت کاراکتر؟ساخت تکسچر؟ساخت جزئیات؟

ProgramingM

New Member
سلام به همه ی دوستان
راستش من می خواستم بدونم اگه بخوام مدل کاراکتری بسازم حتماً باید قبلش آناتومی را بلد باشم.
دومن سوال من در رابطه با ساخت تکسچر بود که آیا آموزش خوبی برا ساخت تکسچر در فتوشاپ و استفاده در مکس هست.
و آخرین سوالم از حرفه ای ها اینه که برای ساخت جزئیات مثلاً شکاف یک سنگ و از این فبیل آیا از نرم افزارهای مانند زی براش یا mudbox استفاده می کنن اگر آموزشی در این مورد هم هست لطفاً به من کمک کنید.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
راستش من می خواستم بدونم اگه بخوام مدل کاراکتری بسازم حتماً باید قبلش آناتومی را بلد باشم.
دونستنش الزامی نیست ولی اگر بدونی , :ارکترهای بهتر و میزون تری میتونی بسازی و animate کنی .

دومن سوال من در رابطه با ساخت تکسچر بود که آیا آموزش خوبی برا ساخت تکسچر در فتوشاپ و استفاده در مکس هست.

آموزش رو میتونی هم توی این سایت پیدا کنید هم توی گوگل سرچ کنی . 3 تا پلاگین هست به نام Alien skin texture و alien skin deep inpact و alien skin nature که خیلی به درد خورن

و آخرین سوالم از حرفه ای ها اینه که برای ساخت جزئیات مثلاً شکاف یک سنگ و از این فبیل آیا از نرم افزارهای مانند زی براش یا mudbox استفاده می کنن اگر آموزشی در این مورد هم هست لطفاً به من کمک کنید.

سری آموزشهای master classes هست که میتونی از فروشگاه مجید آنلاین بخری . فقط زبان اصلیه

جدیدترین ارسال ها

بالا