دوست من اگر بخوای همچین کاری رو انجام بدی چند راه داری .
1 - یا به گفته اشکان جان از SafeSelection استفاده کنی که مجبوری تعداد بسیار زیادی فیس داشته باشی که چندان منطقی نیست و همچنین کار سخت و طاقت فرسایی هست .
2- از Brush های مدل سازی در حالت Polygon استفاده کنی که روش راحتتری هست ولی بازهم نیاز به تعداد ورتکس زیادی داری .
3- از تکسچر استفاده کنی و این تکسچر رو با جزئیات بالا در قسمت Bump و با برجستگی های کلی برای Displace استفاده کنی .
4- مدلت رو وارد ZBrush کنی و در اونجا جزئیات بدی و در آخر این جزئیات رو به حالت NormalMap و Displacment خروجی بگیری و در مکس روی جسمت بکشی .
شخصا روش 3 رو پیشنهاد میکنم که سریعتر هست و با طراحیه تکسچر سیاه و سفید در Photoshop میشه نتیجه خوبی گرفت .
برای استفاده از تکسچر برای ساخت چرم .باید اول مدل رو unwarp کنید تا دقیقا بدونید هر قسمت تکسچر کجای مدل خواهد افتاد .
بعد از یک تکسچر مثل این استفاده کنید که به قسمت Difuse باید اضافه بشه . بعد از بامپی مثل این استفاده کنید ولی یادتون نره که باید از همون تکسچر Difuse باشه و متناسب با اون یعنی نسخه سیاه و سفید صحیح از اون تکسچر .
برای Displace هم پیشنهاد میکنم از خفیف شده تصویر بامپ استفده کنید .یعنی از Blur استفاده کنید و کنتراست هم پایین بیارید تا از شدتش کاسته بشه .