واقعا سپاسگذارم بابت زحماتتون. میشه یه توضیح برای نحوه استفاده از این کدها هم بذارید. اسم آبجکت pPipe1 ؟c# code:
Float $ax; float $ay;
float $bx;
float $by;
float $rotval ;
float $framea;
int $resetframe = ppipe1.resetframe;
if (frame == $resetframe) {
$ax= p.translatex;
$ay= p.translatez;
$bx= p.translatex;
$by= p.translatez;
$rotval = 0;
ppipe1.rotatey = 0;
$framea = 0;
}
if (frame != $resetframe) {
$bx= p.translatex;
$by= p.translatez;
$x = sqrt(($bx - $ax) * ($bx - $ax) + ($by - $ay) * ($by - $ay));
if (frame > $framea )
$rotval = $x + $rotval;
else
$rotval = $rotval - $x ;
$ax= $bx;
$ay= $by;
$framea = frame;
print $rotval ;
ppipe1.rotatey = -$rotval* ppipe1.k;
}
خوب در این کد فاصله ای که جسم طی می کنه در هر فریم محاسبه میشه a نقطه اول b نقطه دوم که از طریق فرمول جذر x2 + y2 در محاسبه میشه. (وتر مثلث قائم الزاویه )
سپس این وتر ها با هم در هر فریم با هم جمع میشن و مسافت طی شده به دست میاد.البته اگه چرخ دنده عقب بیاد با این فاصله طی شده در هر فریم از مسافت کل کم بشه.
آقا مرسی بابت زحمتات. خیلی باحالی. فقط یه نکته. چرا من p رو جابجا میکنم چرخ نمیچرخه بصورت اتوماتیک و k رو باید حتما عدد بدم تا چرخ بچرخه.یه چرخ بسازید اسمش رو بذرید ppipe1
دو تا اتریب به ش اضافه کنید یکی به نام k و دیگری به نام resetframe
یه دایره curve هم بسازید اسمش رو p بذارید و ppipe رو بهش پرنت کنید.ppipe فرزند p
حالا اسکریپت رو در اکسپرشن ادیتور paste کنید و اجرا کنید
به طور کلی:
در این اسکریپت شما می تونید ppipe رو با اسم چرخ و p رو با ابجکتی که چرخ رو باهاش جابجا میکنید جایگرین کنید
k ضریب سرعت چرخیدن چرخه اگه 0 باشه یعنی سرعت میشه 0 و نمیچرخه
ولی باز هم دنده عقب همون مشکلو داره ، خودتونم یه نگاه بندازید. شاید اشتباه آپلود کردید!roll V2
در این ورژن از فایل مشکل دنده عقب هم رفع شده
برای حرکت دستی مسیر رو حذف کنید
برای حرکت چرخ از کنترلر زیر آن استفاده کنید حتما
برای یاد گیری مل نیازی به یاد گیری کامل C++ نیست فقط در حدی که با انواع حلقه ها عبارات شرطی، سینتاکس یا قواعد نوشتاری، متغیر ها انواع آنها و روش تعریف آنها اشنا بشید.
نکته:
در این فیل حتما باید اول آبجکت خودتو انیمیت کنی بعد تایم اسلایدر رو حرکت بدی تا چرخش رو ببینی. اگه دیدی چرخ حالت سر حوردن داره ، خود چرخو انتخاب کن و اتریب k رو تنظیم کن
سالم بود 2013
است
تو این قسمت سمت چپ پایین کنار ارسال پاسخ به تنظیم های بیشتر برو و بعد اسلایدرتو ببر پایین یه دکمه هست بنام مدیریت پیوست از اونجا میشه آپ کنیسلام
اول بگو چه جوری میشه فایل اینجا پیوست کنم از وقتی که مجید انلاین ارتقا دادن من ایکنشو نمیبینم