ساخت پروژه

ebsebs26

Member
سلام

من در حال ساختن یک پروژه با دایرکتور هستم که یک دی وی دی شامل چندین قسمت مختلف هست. بعضی از قسمت ها مثل فیلم و بازی رو که در کنار قسمت اصلی قرار می دم و با آدرس دهی بازشون می کنم اما مشکل سر قسمت هایی هست که با خود دایرکتور باید ساخته بشه این قسمتها Audio book هستند و تعدادشون هم زیاد( تقریبا 20 تا) حالا من می خوام که این قسمتها رو جدا جدا بسازم و بعد از فایل اصلی به هر کدومشون لینک بدم اما نمی دونم چطور باید این کار رو بکنم چون نمی خوام این قسمت ها به صورت exe باشند یعنی با دایرکتور بسازم پابلیش کنم و مثل یه برنامه خروجی بهش ادرس بدم .بلکه می خوام یه قسمتی از برنامه باشند .
می شه لطفا راهنماییم کنید که چطور این کار رو انجام بدم؟

سلام
حقیقت من منظورتو متوجه نشدم که می خوای چیکار کنی؟ بیشتر توضیح بده.

ebsebs26

Member
سلام

در واقع من برای اینکه پروژه ام خیلی سنگین نشه می خوام اون رو به چند قسمت تقسیم کنم اما نمی دونم چه طوری باید این کار رو انجام بدم و بعد چطور باید بین قسمتهای مختلف ارتباط برقرار کنم که مثلا با یه کلیلک روی دکمه توی یه قسمت یه قسمت دیگه که جداگانه ساختم باز بشه.

سلام
شما بهتر است که هر قسمت که تمایل دارید جداگانه باشد در یک پروژه جدید در دایرکتور بسازید
سپس فایل دایرکتور مربوطه رو از منوی xtra گزینه update movie به صورت protect در بیارید

و در نهایت فایل protect شده رو به پروژه اصلیتون import کنید و ازش استفاده کنید

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

موفق باشید

ebsebs26

Member
ممنون از راهنمایی تون اما این راه رو نمی تونم استفاده کنم چون قسمت هایی که من می گم حالت اجرائی دارند ولی یه فایل پروتکت دیگه حالت اجرائی نداره و فقط مثل یه فیلم نمایش داده می شه.

سلام
پروژه دایرکتور پروتکت شده یعنی یک فایل اجرایی در محیط دایرکتور این فایل عملا هیچ فرقی با فایل exe نداره، فقط تنها تفاوتشون اینه که فایل exe مستقیم از محیط سیستم عامل اجرا می شه ولی فایل پروتکت شده دایرکتور از محیط دایرکتور.

ps2

Member
برای رفتن به هرکدام از مویهای دایرکتور که میخوای یک دکمه ایجاد کن و این کد رو بهش بده :

on mouseUp
go to movie "Movie File Name"

end

"Movie File Name" : اسم موی که میخوای باز بشه .درضمن یادت نره که مویت رو حتما پروتکت کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا