ساخت پترن از عکس!

Araz.Sh

Member
سلام.دوستان میخواستم بدونم یه طرح به اندازه100*100 پیکسل رو میشه به یک پترن با کیفیت تبدیل کرد؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر بتونید طرحتون رو بذارید بهتر میشه کمک کرد.

اینطور نمیشه نظر درستی داد.

Araz.Sh

Member
2676486935_c034f7f633_m.jpg

2676486929_65ea0ea809_m.jpg

بقیه هم توو همین مایه هاست!مرسی

the_king

مدیرکل انجمن
تصورم این بود که تصاویر شما برای ایجاد پترن آماده نیستند و بایستی کناره هایشان دستکاری شوند ولی
حالا که نمونه هایی ارائه کردید، مشخص شد که ذاتا پترن هستند و هیچ عملیات مقدماتی لازم نیست.

فایل تصویر را در فتوشاپ باز کنید. در منوی Edit گزینه Define Pattern را انتخاب کنید.
و نام مناسبی برای پترن تان وارد نمایید.
تمام شد. پترن جدید به مجموعه پترن های فتوشاپ اضافه شده است.

Araz.Sh

Member
ممنون ولی عزیزم این راه که گفتی و همه میدونن..منتها توو متن من دقت کن!!با کیفیت!!!!!

GFX Master

ممنون ولی عزیزم این راه که گفتی و همه میدونن..منتها توو متن من دقت کن!!با کیفیت!!!!!

گمونم شما تعریف درستی از پترن ندارید.

چون همین 2 تا تصویری که گذاشتید کاملا مناسب برای ساخت پترن هستند که علی آقا توضیح داد.

بوسیله ی همین 2 تا تصویر هم میشه پترن ساخت و مشکل خاصی نیست.

حالا اگر دقیقتر مشکلتون رو توضیح بدید شاید بهتر بشه کمکتون کرد.

Araz.Sh

Member
گمونم شما تعریف درستی از پترن نداری
د.

ترجیح میدم جای دیگه بپرسم و از کسه دیگه ،که هرکی هر چی دلش خواست به من نگه...متاسفم...بعضی از ماها هیچ وقت جنبه نداریم...

آخرین ویرایش:

GFX Master

د.

ترجیح میدم جای دیگه بپرسم و از کسه دیگه ،که هرکی هر چی دلش خواست به من نگه...متاسفم...بعضی از ماها هیچ وقت جنبه نداریم...

ببخشید الان شما تو جملۀ من بی احترامی ای دیدید؟!

من کاملا مطمئنم که شما از پترن تعریف درستی ندارید و البته این هیچ ایرادی نداره. قرار نیست آدم همه چیز رو بدونه. منم خیلی چیزا بلد نیستم و از دیگران میپرسم و هیچ وقت هم از اینکه چیزی رو نمیدونم ناراحت نمیشم!

برای حرفم هم دلیل دارم دوست عزیز. چون اگر تعریف دقیقی داشتید هیچ موقع در جواب علی آقا نمیگفتید که پترن باکیفیت میخوام! با همین 2 تا عکسی که شما نشون دادید میشه بهترین پترنها رو ساخت.

در هر صورت عذر میخوام اگر از حرف من بد برداشت کردید. چون اصلا منظور بدی نداشتم.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا