سطح: مبتدي
Saeid Taheri Active Member May 24, 2004 #2 با سلام دوست عزيز كارهاتون زيباست ولي نياز به استفاده درست متريالها و كار كردن بيشتر روي تصوير (محيط كار) داره كه اين خودش در زيبا سازي كارتون خيلي كمك ميكنه ... ضمنا اگر بتونيد به همراه عكسهايي كه در سايت قرار ميديد آموزشهايي رو هم در مورد عكستون بديد خيلي بهتر و مفيد تر خواهد بود . با تشكر .
با سلام دوست عزيز كارهاتون زيباست ولي نياز به استفاده درست متريالها و كار كردن بيشتر روي تصوير (محيط كار) داره كه اين خودش در زيبا سازي كارتون خيلي كمك ميكنه ... ضمنا اگر بتونيد به همراه عكسهايي كه در سايت قرار ميديد آموزشهايي رو هم در مورد عكستون بديد خيلي بهتر و مفيد تر خواهد بود . با تشكر .
M MAJID max New Member May 24, 2004 #4 دوست عزيز بجاي ساخت يك راهرو بنويسيد عكس يك استخر لطفا از عنوان بهتري استفاده نماپپد
A arshiatoday Member May 25, 2004 #5 از لطف شما ممنونم اتفاقا قصد دارم تا هر چند روز يك مقاله آموزشي كه ترجمه خود هلپ مكس خواهد بود را ارايه كنم
از لطف شما ممنونم اتفاقا قصد دارم تا هر چند روز يك مقاله آموزشي كه ترجمه خود هلپ مكس خواهد بود را ارايه كنم
Saeid Taheri Active Member May 27, 2004 #6 arshiatoday گفت: از لطف شما ممنونم اتفاقا قصد دارم تا هر چند روز يك مقاله آموزشي كه ترجمه خود هلپ مكس خواهد بود را ارايه كنم کلیک کنید تا باز شود... ممنونم از لطف شما پس منتظر آموزشهاتون هستيم ! موفق باشيد .
arshiatoday گفت: از لطف شما ممنونم اتفاقا قصد دارم تا هر چند روز يك مقاله آموزشي كه ترجمه خود هلپ مكس خواهد بود را ارايه كنم کلیک کنید تا باز شود... ممنونم از لطف شما پس منتظر آموزشهاتون هستيم ! موفق باشيد .
ea_utopia Active Member Sep 15, 2005 #7 agha man hich lniki roo dorost nemitoonam bebinam hamash axi nist chikar konam