ساخت منو

شروع موضوع توسط skm256 ‏6 دسامبر 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. skm256

    skm256 Member

    ارسال‌ها:
    69
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    من میخواستم تو ساخت منویی مثل منوی این سایت کمکم کنید؟
    http://www.yellowvanshuttle.com/
    این منو را چه جوری باید تو فلش درست کرد؟
    ممنون خیلی فوری نیاز دارم
    مرسی
     
    نوشته شده توسط skm256 در ‏6 دسامبر 2010
  2. actros2000

    actros2000 Member

    ارسال‌ها:
    225
    تشکر شده:
    55
    امتیاز دستاورد:
    16
    کسی جواب این بنده خدا رو نمیده؟
    اگه کسی تصمیم گرفت جواب بده برای افقی همین منو هم بگه باید چیکار کرد
    :دی ممنون
     
    نوشته شده توسط actros2000 در ‏8 دسامبر 2010
  3. skm256

    skm256 Member

    ارسال‌ها:
    69
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    s

    تو رو خدا یکی جواب بده, بابا این هزارمین بار که از مجید آنلاین میپرسم اما جوابی نمیدید؟
    تو رو خدا نیاز فوری دارم 2 روز دیگه باید پروژه تحویل بدم؟
    مدیر انجمن فلش؟ خبرگان فلش هر چی سرچ میکنیم میبینم نوشته بپرسید بچه ها راهنمایی میکنند اما ما که چیزی ندیدیم؟
    تو رو خدا بجوابید
    ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط skm256 در ‏8 دسامبر 2010
  4. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    آخه من در مورد این طرح چی باید بگم ؟؟؟

    این بر می گرده به سطح شما در فلش که بتونید چه بصورت دستی و چه به صورت اکشن اینو طراحی کنید

    بصورت دستی همون روش Mask که آموزش هایی در انجمن قبلا داده شده و م یتونید استفاده کنید

    روش اکشن هم که بصورت کد نویسی و استفاده از کلاسه ولی فکر میکنم کامپوننت برای این منو ساخته شده قبلا به بخش

    کامپوننت های فلش یه سر بزنید ببینید کامپوننت واسه منو چی هست

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏10 دسامبر 2010
    padideh از این پست تشکر کرده است.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    با استفاده از کلاسهای TweenMax که یه tweener هست و اکشن 3 و فلش cs5 اینو طراحی کردم .
    کد »
    PHP:

    import flash.events.MouseEvent;
    import com.greensock.TweenMax;
    import com.greensock.easing.*;
    T1.buttonMode=true;
    T2.buttonMode=true;
    T3.buttonMode=true;
    T1.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,over1);
    T2.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,over2);
    T3.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,over3);

    function over1(evt:MouseEvent):void
    {
        TweenMax.to(T1,0.5,{x:0,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T2,0.5,{x:263,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T3,0.5,{x:407,ease:Circ.easeOut});
    }
    function over2(evt:MouseEvent):void
    {
        TweenMax.to(T1,0.5,{x:0,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T2,0.5,{x:144,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T3,0.5,{x:407,ease:Circ.easeOut});
    }
    function over3(evt:MouseEvent):void
    {
        TweenMax.to(T1,0.5,{x:0,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T2,0.5,{x:144,ease:Circ.easeOut});
        TweenMax.to(T3,0.5,{x:288,ease:Circ.easeOut});
    }

     
    موفق باشید ...
     

    پیوست ها:

    • Slidemenu.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 186.7
      نمایش ها:
      275
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏10 دسامبر 2010
    p30graphic، massoudn، hamed_mi80 و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. skm256

    skm256 Member

    ارسال‌ها:
    69
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    s

    سلام
    دیگه کاملا ناامید شده بودم, واسه همین به سایت اصلا سر نزدم تا الان که اومدم و دیدم جواب دادید هم دکمه تشکر زدم بعد دیدم که محکوم به بی معرفتی کردید
    باور کنید خیلی نیاز داشتم
    امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید
     
    نوشته شده توسط skm256 در ‏11 دسامبر 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  7. skm256

    skm256 Member

    ارسال‌ها:
    69
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    من با فلش آشنا نیستم, این کد php که زحمت کشیدید نوشتید را کجا باید استفاده کنم؟
    من میخوام این منو را تو دریم وور استفاده کنم چه جوری باید ازش استفاده کنم؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط skm256 در ‏11 دسامبر 2010
  8. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آها ، این کد as3 هست . php نیستا ...این فقط مخصوص فلش هست .
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏11 دسامبر 2010
  9. padideh

    padideh Member

    ارسال‌ها:
    449
    تشکر شده:
    159
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    داشتم از اینجا رد میشدم اینو دید به یاد اون قدیما هوس کردم بیام جواب بدم البته اگه فلش یادم نرفته باشه ولی قبل از جواب میخواستم یه سلام به آونگ کنم (دلم کلی براتا تنگ شده بود پسر) :دی میبینم که مدیر شدی بابا دست مارم بگیر :)
    اینم جواب :
    خیلی راحت سه تا مووی کلیپ به اسم های t1,t2,t3 درست میکنی بعد این د رو تو فریم اول پیست میکنی
    همین ،حالا فلش کنار فایل اصلیت یه فایل اس دابلیو اف میده اینو تو هر پیجی که خواستی اضافه میکنی
    از بقیه دوستان هم عذر خواهی میکنم پریدم وسط بحثشون
     
    نوشته شده توسط padideh در ‏11 دسامبر 2010
    skm256 و Avang2005 از این پست تشکر کرده اند.
  10. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    به به علی آقای گل داداش مشتاق دیدار :rose: دل ما هم واست تنگیده

    رفیق این بود رسمش ؟؟؟ :mad: رفتی نگفتی یه رفیقی داریم !!!! :sad:

    بهر حال خیلی خوشحال شدم زیارتت کردم بیشتر سر بزن

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏11 دسامبر 2010
    padideh و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید