ساخت منو و كنترل آن توسط php ?

fahimehf

Member
سلام

من ميخوام منويي بسازم كه شامل زير منو و مهمتر اينكه تحت كنترل از طريق زبان php يا فلش باشه !

آيا چنين امكاني هست ؟

fahimehf

Member
بله ميدونم به تنهايي با php و mysql ميشه ساخت .

مشكل من اينه كه ميخوام منوم زيرمنو هم داشته باشه مثل منوهايي كه از طريق نرم افزارهاي مخصوص اين كار نوشته ميشه !
آيا بايد از css كمك بگيريم يا با همين php ام ميشه اين كارو كرد ؟

tabib_m

Member
از لحاظ منطقی، هیچ مشکلی با داشتن زیر منو نداری.
مسئله طریقه ی نمایش هست.
اگر دلت میخوات خیلی خوشگل باشه و حرکتهای جالبی توش رعایت بشه، خوب طبیعتا از css و یا حتی از javascript باید استفاده کنی.

اما از لحاظ برنامه نویسی (نه طراحی) کافیه یه جدول داشته باشی با سه تا فیلد:
کد:
id
title
parent_id
اگر مقدار parent_id برابر با صفر بود، یعنی رکورد مورد نظر، یک دسته ی اصلی هست و اگر در parent_id مقداری وجود داشت، یعنی رکورد مورد نظر زیر مجموعه ی فلان رکورد هست (بسته به مقدار parent_id).
طراحی ظاهریش دیگه با خودت. (اگر هم مشکل داشتی، میتونی توی بخش html مطرح کنی)

fahimehf

Member
فكر مي كنم شما منظور من درست متوجه نشديد چون راه حل شما درزمينه پايگاه هست اما من براي نمايش اون سوال داشتم !
مثل اينكه راهي يا كدي به اين منظور وجود نداره و بايد از يك نرم افزار خاص يا كد css و java كمك بگيرم درسته ؟

خيلي ممنون

jhoseini

Member
منظورتون نمایش آبشاری زیرمنو ها برای هر منو هستش؟
یه نمونه نشون بدید، اینطوری کسی منظورتون رو نمیفهمه
13.gif

--------------
جناب wikipedia، پست شما واقعاً کمک کرد به دوستان، امضاتونم که حرف نداره
208.gif

آخرین ویرایش:

fahimehf

Member
خب بله ديگه منظورم همون مدل آبشاري .

وقتي روي كلمه منو قرار بگيريم زيرمنو ظاهر بشه همين !

jhoseini

Member
خوبه، لا اقل فهمیدیم شما منظورت چیه
208.gif

همش با javascript نوشته میشه،یه راهش اینه که: یه سری div برای زیرگروه های هر گروه درنظر گرفته میشه که تو حالت default باید display:none باشه، و با onclick روی اسم گروه
PHP:
for(i=10;i<lastGroupId;i++)document.getElementById('divGroupID'+i).style.display='none';
document.getElementById('divGroupID12').style.display=''; // baraie in goruh 12 gozashtam, baraie har goruh motnaseb ba id un goruh ru DB
اینجا هم گزاشتم قبلاً، نوشتنش وقت میبره
249.gif

جستجو کنید، اگه پیدا نکردید اینجا دادو هوار کنید، بلخره یکی مینویسه اینجا میزاره
122.gif

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا