Fa ساخت منوی شاخه ای

zozze

Active Member
سلام من میخوام یه آتوران درست کنم که پوشه های اطرافشو توی یه لیست باکس نمایش بده و با کلیک کردن بر روی + کنار اسم پوشه فایل ستاپ و سریال یا پچ نمایش داده بشه و با کلیک کردن بر روی اون ها اون فایل ها Run بشن و وقتی هم روی اسم پوشه کلیک کردیم توضیحاتی از برنامه نمایش داده بشه اما کار با پلاگین ها و لیست باکس ها رو بلد نیستم:-?
لطفا راهنماییم کنید اگر با ساخت یه نمونه باشه بهتره:green:
با تشکر:rose:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام من میخوام یه آتوران درست کنم که پوشه های اطرافشو توی یه لیست باکس نمایش بده و با کلیک کردن بر روی + کنار اسم پوشه فایل ستاپ و سریال یا پچ نمایش داده بشه و با کلیک کردن بر روی اون ها اون فایل ها Run بشن و وقتی هم روی اسم پوشه کلیک کردیم توضیحاتی از برنامه نمایش داده بشه اما کار با پلاگین ها و لیست باکس ها رو بلد نیستم:-?
لطفا راهنماییم کنید اگر با ساخت یه نمونه باشه بهتره:green:
با تشکر:rose:

خوب من یه نمونه پیوست کردم که با اچی تی امل درست شده شاید به دردت بخوره ولی با پلاگین

TreeObjectPlugIn1_1 هم میتونی در ضمن نمونش کنارش هست و فکر میکنم با کمی ور رفتن با کد هاش میتونی

اون چیزی رو که میخوایی به دس بیاری

پیوست ها

• js_treemenu.zip
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 61

zozze

Active Member
خوب من یه نمونه پیوست کردم که با اچی تی امل درست شده شاید به دردت بخوره ولی با پلاگین

treeobjectplugin1_1 هم میتونی در ضمن نمونش کنارش هست و فکر میکنم با کمی ور رفتن با کد هاش میتونی

اون چیزی رو که میخوایی به دس بیاری
محمود جان من پلاگینی رو که گفته بودی پیدا کردم اما خوب ازش سر در نیاوردم!
من مغزم آک نیستا اما خوب تاحالا کار نکردم یه بار یاد بگیرم واسه همیشه م میشه.
بهم کمک کن کد ها رو تفکیک کن که هر کدوم واسه چه کاریه و از کجا میتونم بهش مسیر بدم که یه فایل رو اجرا کنه حالا یا واسه سر شاخه یا واسه زیر شاخه؟؟؟؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
محمود جان من پلاگینی رو که گفته بودی پیدا کردم اما خوب ازش سر در نیاوردم!
من مغزم آک نیستا اما خوب تاحالا کار نکردم یه بار یاد بگیرم واسه همیشه م میشه.
بهم کمک کن کد ها رو تفکیک کن که هر کدوم واسه چه کاریه و از کجا میتونم بهش مسیر بدم که یه فایل رو اجرا کنه حالا یا واسه سر شاخه یا واسه زیر شاخه؟؟؟؟

دوست عزیز من یکم کار داشتم ولی خوب برات یه نمونه ساختم برای اجرای مسیر یا اجرای یه فایل باید اسکریپت EventHandler رو ببینی و کد هاش رو تغییر بدی و اسکریپت CreateTree برای ایجاد منوی درختی هست که میتونی بر طبق سلیقت تغییرش بدی اسکریپت AddTreeItems برای اضافه کردن آیتم به منوی درختی هست خوب نگاه کنی متوجه میشی و کمی هم حوصله به خرج بدی

پیوست ها

• Tree1.zip
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 62

zozze

Active Member
دستت درد نکنه محمود جان با این که کار داشتی واسم نمونه ساختی
باهاش ور میرم اگر مشکلی داشتم توی همین پست مینویسم
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا