ساخت مسابقه آنلاین روی هاست

javad20398

New Member
سلام من یه هاست رایگان از gigfa گرفتم . و روی اون وردپرس نصب کردم. حالا می خوام یه مسابقه آنلاین برای اعضای سایتم اجرا کنم. خودم هم می دونم که هر کسی که شرکت کنه اطلاعات و جواب های سوالی که داده باید یه جایی ذخیره بشه . خب من هاست رو دارم پس می تونم مسابقه رو برگزار کنم اگه کسی هست که کدش رو داشته باشه همراه با آموزش اون برام بذاره ازش ممنون میشم.

تعداد سوالات هم می خوام 15 تا باشه .

لطفا پاسختون کامل باشه چون من یه آماتور هستم

:sad: :sad: :sad:
:cry: :cry:

farik

Well-Known Member
باسلام..
من که اسکریپت خاصی رو ندیدم اگه دوستان هم نداشتن یک نمونش رو مینویسم واستون..(البته درگیر امتحاناتم یکم طول میکشه)..
موفق باشید....

سلام آقای farik

چند تا سوال داشتم

1. امتحاناتون کی تموم میشه ؟

2.اگه بخوام مسابقه آنلاین رو روی هاست نصب کنم نیاز به سیستم خاصی دارم مثه وردپرس یا بدون اون هم می تونم مسابقه رو روی هاست نصب کنم ؟

3.چه قدر وقت می بره تا کارو تموم کنید؟

4. اگه مسابقه رو طراحی کنید خروجیش به صورت کده یا به صورت فایل باید رو هاست آپلود کنم

ببخشید اینقدر پر رو هستم

آخه خیلی لازمش دارم

farik

Well-Known Member
باسلام...
1)امتحانام یک تیر تموم میشه..دعا کنین خوب تموم بشه..
2)در این مورد فکر کنم با یکم جستجو (البته یکم نه!) بتونین پلاگین هایی برای سیستم هایی مثل وردپرس پیدا کنین که این کار رو انجام بدهند..ولی اسکریپتهای اختصاصی هم هست(فکر کنم یک یک لسکریپت که قبلا مد بود تستا بود )..
3)بستگی به امکاناتی که میخواین داره..یک نمونه ابتدایی رو میسه تو کمتر از یک ساعت ساخت...
4)منظورتون از خروجی اگه سوالایی باشه که سیستم میپرسه که باید در قالب کد باشه ولی میشه با استفاده از فایل کاری کرد که کاربر دانلود کنه..اگه هم منظور نتیجه ازمونه باز به هر دو روش ممکنه...
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا