ساخت محیط و جلوهای جوی و جلوهای رندر سازی..؟

parh

Member
چگونه میتوان جلوهای جوی و ساخت جلوه خورشید و ابر دست یافت . به جلوه جوی fog مه یا volume fog مه حجمی چگونه میتوان دست یافت ممنون میشم کمک کنید
افزودن جلوه لنزی جلو تابش glow لامپ نئون . یک جرقه الکتریکی و سایر جلوهای لنزی درخشش به اجسام و همینطور جلوه رندر سازی بلور blur در این موارد اگر کمک کنید
بسیار سپاس گذارم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چگونه میتوان جلوهای جوی و ساخت جلوه خورشید و ابر دست یافت . به جلوه جوی fog مه یا volume fog مه حجمی چگونه میتوان دست یافت ممنون میشم کمک کنید
افزودن جلوه لنزی جلو تابش glow لامپ نئون . یک جرقه الکتریکی و سایر جلوهای لنزی درخشش به اجسام و همینطور جلوه رندر سازی بلور blur در این موارد اگر کمک کنید
بسیار سپاس گذارم

به راحتی با فتوشاپ ! من که خیلی نتیجه بهتری با فتوشاپ میگیرم ، میتونید از این پکیجی که ساختم استفاده کنید .

parh

Member
رفیق از توجه شما سپاسگذارم من یه سری افکت نوری و لنزی دانلود کردم ولی هیچ کاری نتونستم با اونا انجام بدم شاید من ناشی هستم . چون همشون فقط عکس بودن این پکجی که ازش صحبت میکنی یه پلاگین . اسکریپت من سر در نیاوردم ببخشید اگه وقت کردید بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم ...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
کافیه با حالت Screen روی رندرتون Blend کنید .
در مورد ابر و خورشید بخسش تخصصی و زیاد هست ، کار خیلی سختی هست باید مباحث Particle و VFX کامل یاد بگیرید . میتونید از استاد امین صادقوند کمک بگیرید .
پروفایل ایشون :
http://forum.majidonline.com/members/28182-امین-تری-دی

mahdi.b

Member
عرض شود که شما میتونید مه و غبار و fog ، dust رو با fumefx شبیه سازی کنید .. برای ثابت نگه داشتنش تلفیق با particle flow یا thinking particles نیاز هست که شما شبیه سازی رو روی particle ها انجام میدین .. اگه البته میخواهید تمام کار رو خودتون طراحی کنید و از رح های آماده استفاده نکنید .. بنده شخاصا خودم خوشم نمیاد زیاد از افکت های dust آماده استفاده کنم البته در بعضی کارها که اصل کار و موضوع چیز دیگه ای هست و dust مثلا نقش اساسی رو بازی نمیکنه شاید استفاده از این تصاویر آماده بدک نباشه ولی نه همیشه .. الآن هم که شما راحت میتونین این فایل ها رو به دست بیارین ..فکر میکنم action essetials های videocopilot به این درد میخوره البته ویدوهای آماده هست و بیشتر برای کامپوزیت با ویدو و در افترافکت به کار میاد ولی برای تک فریم هم میشه .. موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا