غیره ساخت محیط برای موتور آنریل انجین و تری دی مکس

rmreza

Well-Known Member
سلام به همگی
چند وقتی هست که دارم روی موتور بازی سازی آنریل انجین 4 کار میکنم و فعلا روی ساخت محیط در این موتور تمرکز کرده ام .
این پروژه ای که میبینید توسط یک سیستم بسیار ضعیف (رم 4 و سی پی یو 2 هسته ای :sad:) زده شده است . خداییش با این سیستم نمیشد از این جلوتر رفت ...
برای ساخت محیط های طبیعی نیاز به یک نرم افزار حرفه ای است که من از نرم افزار world machine برای ساخت این کوه و محیط استفاده کرده ام و توسط قابلیت های خاص اون براش تکسچر هم ساختم و خروجی نرم افزار برای ساخت محیط یک تصویر سیاه و سفید است که اصطلاحا بهش height map میگند . توسط displacment نرم افزار تری دی مکس این عکس رو سه بعدی کردم و متریال دهی کردم .
در پایان هم این تصویر رو وارد موتور آنریل انجین کردم و یک متریال دیگه هم جداگانه براش ساختم و به این محیط دادم .
درخت ها و چمن رو از یک پروژه دیگه برداشتم . راستش چنگی به دل نمیزدند و برای صرفا معماری مناسب اند .
برای رندر های تری دی مکس دوتا متریال گزاشتم . از هر کدوم خوشتون اومد به همون رای بدید .
برای آنریل هم دوتا تصوویر گزاشتم که یکی بدون ایفکتهای آنریل است و برای دیدن کوه است و دیگری توسط آنریل پست پرو شده است
نکته ی کلیدی و مهم :
برای ساخت محیط از نرم افزار world machine استفاده کنید . آموزش هاش هم توی وب موجود است .
:oops::oops::oops::oops::oops:
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

پیوست ها

• render.jpg
    render.jpg
    1,012 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • render_3.jpg
    render_3.jpg
    640.3 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • tesT.jpg
    tesT.jpg
    574.4 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • final_.jpg
    final_.jpg
    82.7 کیلوبایت · بازدیدها: 53

madmaster_3d

Well-Known Member
با توجه به سیستمت اون عکس دومی که هاله نور هم هستش خوب شده ( برای بازی در سطح ایرانی و دانش ما. بالاخره شما هم در حال یادگیری هستی فعلا:snap:)

rmreza

Well-Known Member
madmaster_3d عزیز متشکرم بابت نظری که دادید
اگه سیستمم قوی بود یا حداقل رم 8 میداشتم از آبجکت های با کیفیت تر استفاده میکردم .
همچنین کیفیت نورپردازی در این پروژه روی preview هستش و کیفیت اصلی و با کیفیت این موتور روی production میباشد که سیستم من جواب نمیده .
انشاالله اگه خدا به من یک سیستم داد من هم انشاالله کارهای بهتر خواهم گذاشت .

thedarkness

Active Member
madmaster_3d عزیز متشکرم بابت نظری که دادید
اگه سیستمم قوی بود یا حداقل رم 8 میداشتم از آبجکت های با کیفیت تر استفاده میکردم .
همچنین کیفیت نورپردازی در این پروژه روی preview هستش و کیفیت اصلی و با کیفیت این موتور روی production میباشد که سیستم من جواب نمیده .
انشاالله اگه خدا به من یک سیستم داد من هم انشاالله کارهای بهتر خواهم گذاشت .

از Production استفاده کنید. کلا ربطی به سیستم ندارد. فقط زمان بیشتری می گیره.

جدیدترین ارسال ها

بالا