ساخت لیست درس ها

Digury

New Member
درود
بنده میخوام یک صفحه درست کنم که در اون موارد به شرح زیر باشه :
یک حالت نمودار درختی درست بشه که مثلا فصل های یک کتاب درسی رو داشته باشه و هی ریز تر بشه و در آخر به نام موضوع که رسید روی اون کلیک شد ویدئویی به نمایش در بیاد ...
یعنی مثلا اینجوری :

فصل 2 فیزیک --> جلسه ی اول ( و وقتی روش ماوس میاد موضوع بحث اون جلسه رو بنویسه ) و بعد که روی اون کلیک شد ، تمامی اون لیست Hide شده و پلیر و مشتقاتش در اون صفحه باز بشه .

سناریو کار :

1 _ لیست درس ها :
میخوام طوری باشه که وقتی کاربر به صفحه ارجاع داده میشود ، فقط در وسط صفحه در راست ترین حالت نوشته شده باشد ( درس فیزیک ) ، و پس از کلیک روی اون یک آکولاد باز شده و فصل ها از بالا به پایین Show شوند و همین طور الی آخر ، خودم این کارو با Hide و Show کردن میتونم انجام بدم اما میخواستم اگه بشه یه جوری گرافیکی تر بشه و در آخر هم به آخرین تقسیم بنده یعنی ، جلسه # که رسید با کلیک بر روی هر کدوم یک پنجره کوچک در وسط سفحه باز شده و شمایی از موضوع آن جلسه بیاد. و در اون دکمه ای باشه که پس از کلیک روی اون فیلم مورد نظر بارگزاری شده ( به همراه گزینه های جلو رفتن عقب رفتن و گزینه های عادی یک پلیر ساده )

_ چند مشکل در اجرای فیلم ها :

چون برای اینکه بخوام فایل ها خوانده شوند نیازمند استفاده از چند متغیر است ... ( مثل $path هر کلیپ ، )
واینکه بنده در مورد استفاده از تابع های : VideoPlay , VideoLoad و ورودی های اونا مشکل دارم ...

و مشکل دیگه این است که فایل های مورد نظر من پسوند .mp4 دارند ، که اگر را ه حلی نبود میتونم اونارو به پسوند های دیگه تبدیل کنیم.

مشکل مهم : بنده نمیخوام هیچ کدام از کلیپ ها به صورت خارجی برداشت بشند و استفاده بشند ... ، میشه کاری کرد که این اتفاق نیفته ؟
چون فکر میکنم اگر همه ی اونارو Embed کنیم دیگه پروژه باز نشه ....

عذر میخوام که انقدر با جزئیات سوال میکنم و ممنونم که شما عزیزان مجانی پاسخ میدید ، همانطور که از جزئیات معلومه پروژه تجاری نیست و پروژه ای است که سالها در مدرسه ی ما خواهد ماند ( برای سالن آمفی تئاتر و آموزش معلم ها با ویدئو و ... )

و در آخر از جواب هایی که بهم میدید کمال تشکر رو دارم ، و از مدیر محترم عذر میخوام که این همه سوال نامربوط به هم در یک تاپیک پرسیدم.
ایام فاطمیه رو به همه ی شما دوستان تسلیت میگم
یا علی ./
موفق باشید.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب شما برای این کار ها میتویند از دو پلاگین TreeObjectPlugIn و پلاگین مدیاپلیر که دقیق اسمش یادم نمونده استفاده کنید که انجمن رو سرچ کنید میتونید پیدا کنید

برای اینکه فایل ها هم قابل دسترسی نباشن میتونید اونها با نرم افزار های موجود مثل CDSecure مخفی کنید تا فقط توسط نرم افزارتون قابل اجرا باشه

برای اینکه بتونید با توابع و ... کار کنید اگر آشنایی ندارید بهتره کتاب جامع بیلدر رو دانلود و مطالعه کنید

درضمن منتظر این نباشید که یکی بیاد براتون پروژه آماده تحویل بده خودتون دست بکار بشید و نمونه های موجود توی انجمن رو هم ببینید و هر کجا به مشکل بر خوردید

من و باقی دوستان راهنمایی خواهیم کرد

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
محمود عزیز راهنماییتون کردن، اسم اون پلاگین مدیا پلیر هم XtMedia‌هست (البته از شئ Video خود MMB هم میتونید استفاده کنید اما باید کنترل ها رو خودتون براش تهیه کنید)

در مورد اینکه فایل ها کپی نشن هم راه حل ساده اینه که فایل ها رو Super Hidden کنید، و با استفاده از CD Secure مخفیشون کنید، البته بازم میشه دیدشون اما جلو ی بعضی از کاربران که دانش کمتری دارن رو میگیره.
در نهایت چون ویدئو ها بالاخره از طریق برنامه پخش میشن، هرکار هم کنید نمیتونید جلوی کپی برداری رو بگیرید. بهتره با این موضوع کنار بیاید و یا نهایتاً آرمی یا لوگویی رو بعنوان واتر مارک به ویدئو اضافه کنید تا حداقل اگر کپی هم شدن نشان تجاری شما رو فیلم ها باشه (البته جوری نباشه که برای کاربری که برنامه رو بصورت قانونی تهیه کرده آزار دهنده باشه !)

جدیدترین ارسال ها

بالا