ساخت لوگو

dost

Member
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید من یه لوگو لازم دارم کسی حوصله داره طراحی کنه ؟؟
یه لوگو میخام با این مشخصات

مرکز شبکه اطلاعاتی بلخ Balkh Network information Center
که مخفف آن BNIC حالا من یه لوگو میخام که یه شکلی از B درست شده باشه نمیدونم حالا هر جوری که شما بهتر میدونید ممنون میشم اگر میتونه برام طراحی کنه .

dost

Member
دوست عزیز من همینطوری هر روز چک میکنم ببینم شما یا دوستان دیگر چی کار میتونند برای من بکنند
ممنون از اینکه شما زحمت میکشید و طراحی میکنید

سلام دوست جون
ببين دوست داري يا نه اگه دوست نداشتي بازم طرح ميزنم اونقد كه بد قوليم جبران بشه
موفق تر باشي

پیوست ها

• BNIC 1.jpg
    BNIC 1.jpg
    408 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • BNIC 2.jpg
    BNIC 2.jpg
    271.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • BNIC 3.jpg
    BNIC 3.jpg
    225 کیلوبایت · بازدیدها: 13

dost

Member
ممنون

دوست عزیز من واقعا نمیدونم از شما چطوری تشکری کنم لوگو هایی که درست کردی خیلی زیبا است چون کمی دیر شد من فکر کردم وقت نمیکنید درست کنید من از یه دوست دیگرم هم خواسته بودم که درست کنه ویزیت کارت ها را هم با اون لوگو فرستادم برای چاپ ولی خوب لوگو های شما خیلی قشنگه نمیدونم کدومش را انتخاب کنم دوست دارم با شما بیشتر همکاری داشته باشم من کارم فروش هاست و دومین است
www.balkhnic.com میخواهم برای شما یه دومین با هاست بدم به صورت رایگان ممنون میشم در انتخاب لوگو بیشتر کمکم کنی
راستی لوگویی که دوستم درست کرده را اتچ کردم نظرت را بگو در باره اش
ممنون

پیوست ها

• getImage.php?src=logo.gif
    getImage.php?src=logo.gif
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17

parinaz571

Member
سلام
جسارتا میشه اموزش درست کردن دو تا لوگوی سمت چپی رو بدید .
من یک کاربر مبتدییم.
ممنون

دوست عزیز من واقعا نمیدونم از شما چطوری تشکری کنم لوگو هایی که درست کردی خیلی زیبا است چون کمی دیر شد من فکر کردم وقت نمیکنید درست کنید من از یه دوست دیگرم هم خواسته بودم که درست کنه ویزیت کارت ها را هم با اون لوگو فرستادم برای چاپ ولی خوب لوگو های شما خیلی قشنگه نمیدونم کدومش را انتخاب کنم دوست دارم با شما بیشتر همکاری داشته باشم من کارم فروش هاست و دومین است
www.balkhnic.com میخواهم برای شما یه دومین با هاست بدم به صورت رایگان ممنون میشم در انتخاب لوگو بیشتر کمکم کنی
راستی لوگویی که دوستم درست کرده را اتچ کردم نظرت را بگو در باره اش
ممنون

سلام
خواهش ميكنم
كار خاصي نكردم از بين طرح هايي كه زدم اگه طرحي رو ميخواي كه بتوني توي مهر هم استفاده كني سمت چيه رو انتخاب كن راستي هر كدومشون رو كه خواستي ايميلت رو بده تا لايه بازش رو بفرستم واست
در مورد كار اون دوستت هم بايد بگم خوب شده
حالا انتخاب با خودته
موفق تر باشي

به این میگن مرد عمل
امیدوارم این فرهنگ جا بیفته که بدون چشمداشت به هم کمک کنیم .
موفق باشید .

سلام
مرسي استاد سيمين شما لطف دارين

سلام
جسارتا میشه اموزش درست کردن دو تا لوگوی سمت چپی رو بدید .
من یک کاربر مبتدییم.
ممنون

چشم كار خاصي نداره ولي بازم چشم تو پيغام خصوصي ميدم كه مديران گير ندن اينجا جاي آموزش نيست

nsadra

Member
منهم ممنون می شم اگر یاد بدید خصوصاً لوگوی وسط که این نقطه چینها چطوری درست می شه...:rose:

سلام
باشه توضيح ميدم
خيلي سادس
اول يه new ميسازي بعد نسبت به لوگويي كه ميخواي بسازي و نقطه هايي كه ميخواي توش به كار بره يه new جديد ميسازي ولي ترانسپرنت باشه بعد وسطش با ابزار سلكت يه نقطه ميسازي و توش رو رنگ ميكني بعد كنترل و A رو ميزني تا كل كار انتخاب بشه بعدش ميري توي منوي اديت و گزينه Define pattern رو ميزني و يه اسم ميدي و ok ميكني
حالا توي اون فايل اصليت برو و يه لايه بساز و برو توي منوي edit و گزينه fill رو بزن بعدش گزينه پترن رو انتخاب كن و از Custom pattern اون پترني رو كه ساختي انتخاب كن
حالا لايه اي كه با پترن پر شده رو انتخاب كن و از پانل لايه گزينه lock trancparent pixels رو فعال كن
حالا نسبت به اون تصويري كه تو ذهنت هست با ابزار سلكت نقاط رو انتخاب كن و رنگش رو عوض كن
بعدشم ميتوني نقطه هايي رو كه نميخواهي پاك كني
همين ساده بود نه؟
اگه بد توضيح دادم ببخشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا