ساخت لوگو سه بعدی

javad.hitman

New Member
من یک لوگو دارم می خوام سه بعدی کنم که بچرخه از بالای کادر بیاد پایینکادر بمونه چی کار کنم لطفا دقیق بگید؟
متشکرم

madar graphic

Active Member
می خوای چکار کنی؟اگه میخوای باید توی مثلا الیستریتور لوگو رو بکشی با path سپس در مکس اون رو سه بعدی کنی و بعد از قسمت پایین انیمیت کنی که مثلا 360 درجه دور خودش بچرخه...همین:green:

اول سبعدی می کنی بعد انیمیشن این که کاری نداه مشکل شما چیه
الیستریتور چه فایده همین جوری میشه فقط اگه عکس داری بگو برات توضیج بدم چجوری کار کنی

makhan

Member
سه بعدی

من می خوام لوگوی خودم رو سه بعدی کنم ، لطفا دقیقا توضییح بدید با چه نر م افزاری می تونم این کارو بکنم
اگه نر م افزار ساده ای مثل xara 3d هست معرفی کنید اگر فقط با مکس میشه این کارو انحام داد لطفا مراحل کار رو برام توضیح دهید .

با تشکر

pclord

کاربر متخصص
من می خوام لوگوی خودم رو سه بعدی کنم ، لطفا دقیقا توضییح بدید با چه نر م افزاری می تونم این کارو بکنم
اگه نر م افزار ساده ای مثل xara 3d هست معرفی کنید اگر فقط با مکس میشه این کارو انحام داد لطفا مراحل کار رو برام توضیح دهید .

با تشکر

کدوم لوگو رو میخوای سه بعدی کنی؟آگه منظورت آواتارت هست،و بخوای دقیقا مثل خودش و حرفه ای باشه کار آسونی نیست،یاید مدل سازی کاراکتر رو یاد بگیری،اگر کیفیت برات مهم نیست،میتونی برای شکم و چشمش از یه دایره،و برای دستاش از سیلندر استفاده کنی و با جا به جا کردن ورتکس ها شکلی تقریبا مثل این رو در بیاری،و با تکسچر خوب بهترش کنی.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا