ساخت لوگو سه بعدی ؟؟

Mkiani

Member
سلام دوستان
من یه لوگو دارم که میخوام به صورت سه بعدی بچرخه چه جوری باید به لوگو بعد بدم !! آیا با فلش میشه ؟؟
اگه یه مثال هم بزارین خیلی عالیه !!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
می توانید از برنامه هایی که خروجی فلش دارند استفاده کنید و از خروجی در فلش استفاده کنید
مانند نرم افزار ساده Swift 3D

موفق و پیروز باشید

Mkiani

Member
من تاحالا با 3dmax کار نکردم ؟؟:sad:
یه آموزش کوچولو میشه بزارید !:rose:
ممنون !!:rose:

یا اگه با Swift 3D راحت تره یه راهنمایی کنید !!:rose:
آخه من Swift 3D رو نصب کردم تو قسمت command تو فلش اضافه شد ولی هرچی میخوام اجراش کنم میگه باید شیپ باشه !!!:shock: باید چیکار کنم !!:shock:
بازم ممنون!:rose:

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
والا باید آموزششو از انجمن 3 دی مکس در همین سایت بخواهین . در کل کار تخصصیه ...(3 بعدی سازی ) و در یه کلام نمی شه آموزش داد .

Mkiani

Member
خیلی ممنون :rose:
اون مورد که بهروز گفت چی ؟:rose:
من وقتی فایلم رو ایمپورت میکنم خیلی طول میکشه !! و بعد یه چیز چرت میاره مشکل از کجاست !!:-?
میشه راهنماییم کنید !!!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

مشکل از فرمت فایل شماست چک کنید ببینید چه فرمت هایی رو ساپورت میکنه یکی یکی چک کنید

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگر با خروجی ها برای ورود به فلش مشکل دارید
به صورت swf خروجی بگیرید با یک برنامه دیکامپایلر به fla تبدیل کنید
موفق و پیروز باشید

Mkiani

Member
این فایل منه

ایمپورت نمیشه !! در ضمن من پلاگین Swift 3D رو نصب کردم و از تو خود فلش اجرا میشه !! به EPS هم که تبدیل میکنم بازم ایمپورت نمیشه !!

پیوست ها

• SG4.jpg
    SG4.jpg
    146.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این فایل منه

ایمپورت نمیشه !! در ضمن من پلاگین Swift 3D رو نصب کردم و از تو خود فلش اجرا میشه !! به EPS هم که تبدیل میکنم بازم ایمپورت نمیشه !!
برای ورود طرح به Swift 3D می بایست طراح را به وکتوری تبدیل کنید یعنی Bitmap نباشد تا قابل تحلیل باشد
فقط کافیست خطول کلی را با فرمت AI ویا ... ایجاد کنید و حجم را در برنامه بسازید اگر بخواهید می توانید تکسچر و... را در برنامه اعمال کنید
موفق و پیروز باشید.

++Hadi++

Active Member
برای چرخش یه لوگوی عکسی به دور خودش البته نه با perspective 3 بعدی می تونین از این راه استفاده کنین :
PHP:
import com.greensock.TweenMax;
import com.greensock.easing.Linear;

DoRotate();
function DoRotate():void
{
     TweenMax.to(myLogo,2,{scaleX:(myLogo.scaleX>0)?-1:1,ease:Linear.easeNone,onComplete:DoRotate});
}
و البته باید کلاسهای tween max رو از اینجا دانلود کنین . و کنار فایل سورستون قرار بدین . البته نمونه شو (استفاده ) اگه ماشین حساب 7 رو از امضام دان کنی ، می بینی . این کلاس ها یه سری کلاسهای tweener هستند .
و البته باید نقطه مرکزی یا rejister point آرمتون ، مرکز لوگو باشه تا چرخش حول مرکزش باشه .
اگه به خطا خوردی ، از tween max هست . باید از منوی :
file->publish settings->flash tab ->action script settings->library path tab
یه لیست می بینی که green sock tweenmax هم توشون با آیکن قرمز هست . شما باید ، رو اون کلیک کرده و آیکن swc قرمز مربعی در کنار آرم + بالا تر رو بزنین تا یه پنجره browse باز شه و اون اون فایلی که کنار سمپلمه رو دوباره browse کنین .
و البته فراموش نکن که این سورس به اکشن 3 و فلش cs5 هست .
و نمونه رو دان کن ...

پیوست ها

• Rotation3d.rar
    343.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30

جدیدترین ارسال ها

بالا