30min
Banned
سلام دوستان .
با توجه به ارادت ویژه ای که نسبت به سایت TemplateMonster دارم ( خودتون میدونید چرا ! ) و همینطور علاقه به لوگوی این سایت تصمیم گرفتم آموزش ساختش رو به وسیله PenTool تهیه کنم .
سطح مقاله میشه گفت مبتدی هستش و برای دوستانی که تازه کار رو شروع کردن و PenTool براشون مثل کنکور هست ! میتونه مناسب باشه .
به قولی Let,s Go !
خوب اول توضیحی بدم راجع به Pen Tool برای عزیزانی که مشکل دارن :
با این ابزار هم میشه خطوط صاف کشید هم منحنی .
برای ایجاد خطوط صاف کافیه پشت سر هم کلیک کنی در نقاط مختلف .
برای خطوط منحنی باید نقطه اول رو ایجاد کنید و در نقطه دوم کلید ماوس رو نگه داشته و ماوس رو در جهت منحنی بکشید .
برای ایجاد خطوط مستقیم یا منحنی غیر هم جهت بعد از ایجاد منحنی کافیه کلید Alt رو نگه داشته و در نقطه دوم منحنی کلیک کنید .
دیگه هیچ چی نداره نترسید !
مرحله 1 :
ابتدا گوشها رو با ابزار Pen Tool رسم میکنیم .
به همون شیوه که گفتم ابتدا منحنی رسم میشه و بعد Alt+Click روی نقطه دوم و منحنی بعدی .
مرحله 2 :
سر و چانه رو همانند مرحله قبل رسم میکنیم .
این یکی چون چند تا منحنی شاید یک کمی سخت باشه .
مرحله 3 :
دو چشم هم اضافه میشه .
برای چشم میشه یک دایره کشید و با فیلتر Liquify اون رو تغییر شکل داد یا حتی با ابزار Warp .
ولی به نظرم بهترین نتیجه رو همین PenTool میده .
برای مردمک ها هم کافیه یک سمت مردمک رو ایجاد کنید و مجددا رو نقطه اول کلیک کنید که شکلی مثل اشک پدید بیاد . ( تشکر از Melanie Stimel بزرگ !
)
مرحله 4 :
دهان رو هم ایجاد میکنیم که از 3 تا منحنی تشکیل شده و توضیح خاص دیگه ای نداره .
مرحله 5 :
دندون ها رو هم به این ترتیب ایجاد میکنیم که اول منحنی سمت چپ یا راست رو میکشیم بعدش منحنی روی دندان و بعد هم منحنی سمت دیگه دندون رو ایجاد میکنیم .
برای تغییر سایز منحنی ها هم از ابزار Convert Point Tool که در زیر گروه PenTool هست استفاده کنید .
بعد از انتخاب روی منحنی ها کلیک کنید تا دستگیره ها نمایان بشه بعد میتونید جاشون رو تغییر بدید .
فقط دقت کنید که منحنی ها به نرمی به هم وصل بشن و شکستگی نداشته باشه .
مرحله 6 :
بینی که پر از منحنی هست رو هم ایجاد کنید .
توضیح خاصی نداره هر چی بود گفتم دیگه
.
مرحله 7 :
یک رنگ خوشگل یا به قول مانی و بنیامین و سایر دوستان خوشمل ! ایجاد میکنیم .
من همون رنگ لوگو مانستر رو انتخاب کردم .
شما هم هرچی دوست دارین انتخاب کنید ( من مشکلی نمیبینم !!!
)
مرحله 8 :
طرح کلی تموم هستش از این به بعد جزئیات .
برای درست کردن خطوط خاکستری رو چشم 1000 تا راه است .
میشه با پن تول درست کردش یا با براش یا با شکل دایره و پاک کردن مقداری از اون یا ...........
اما شما با PenTool درستش کنید که تمرینتون کامل با این ابزار باشه .
برای ایجاد محوشدگی یا تاربودنش هم از Filter > Blur > Gaussian Blur استفاده کنید .
کناراشم با پاک کن پاک کنید دیگه آخه چند بار بگم !
مرحله 9 :
تست هوش : اگه گفتی اینجا چی اضافه شده ؟!
راز داره توش پس کی بگه ؟
مرحله 10 :
این هم که ساده هست و مشخص مشخص .
مرحله آخر :
در این مرحله هم که با براش یک مقدار روشنایی به روی چشم ها و کنار گوش اضافه میکنیم .
لوگوی اصلی Template Monster :
لوگوی ساخته شده توسط سیمین بزرگ ! :
همگی خوش باشید بچه ها .
فایل PDF آموزش .
نویسنده : سیمین حافظی
با توجه به ارادت ویژه ای که نسبت به سایت TemplateMonster دارم ( خودتون میدونید چرا ! ) و همینطور علاقه به لوگوی این سایت تصمیم گرفتم آموزش ساختش رو به وسیله PenTool تهیه کنم .
سطح مقاله میشه گفت مبتدی هستش و برای دوستانی که تازه کار رو شروع کردن و PenTool براشون مثل کنکور هست ! میتونه مناسب باشه .
به قولی Let,s Go !

خوب اول توضیحی بدم راجع به Pen Tool برای عزیزانی که مشکل دارن :
با این ابزار هم میشه خطوط صاف کشید هم منحنی .
برای ایجاد خطوط صاف کافیه پشت سر هم کلیک کنی در نقاط مختلف .
برای خطوط منحنی باید نقطه اول رو ایجاد کنید و در نقطه دوم کلید ماوس رو نگه داشته و ماوس رو در جهت منحنی بکشید .
برای ایجاد خطوط مستقیم یا منحنی غیر هم جهت بعد از ایجاد منحنی کافیه کلید Alt رو نگه داشته و در نقطه دوم منحنی کلیک کنید .
دیگه هیچ چی نداره نترسید !

مرحله 1 :
ابتدا گوشها رو با ابزار Pen Tool رسم میکنیم .
به همون شیوه که گفتم ابتدا منحنی رسم میشه و بعد Alt+Click روی نقطه دوم و منحنی بعدی .

مرحله 2 :
سر و چانه رو همانند مرحله قبل رسم میکنیم .
این یکی چون چند تا منحنی شاید یک کمی سخت باشه .

مرحله 3 :
دو چشم هم اضافه میشه .
برای چشم میشه یک دایره کشید و با فیلتر Liquify اون رو تغییر شکل داد یا حتی با ابزار Warp .
ولی به نظرم بهترین نتیجه رو همین PenTool میده .
برای مردمک ها هم کافیه یک سمت مردمک رو ایجاد کنید و مجددا رو نقطه اول کلیک کنید که شکلی مثل اشک پدید بیاد . ( تشکر از Melanie Stimel بزرگ !

مرحله 4 :
دهان رو هم ایجاد میکنیم که از 3 تا منحنی تشکیل شده و توضیح خاص دیگه ای نداره .

مرحله 5 :
دندون ها رو هم به این ترتیب ایجاد میکنیم که اول منحنی سمت چپ یا راست رو میکشیم بعدش منحنی روی دندان و بعد هم منحنی سمت دیگه دندون رو ایجاد میکنیم .
برای تغییر سایز منحنی ها هم از ابزار Convert Point Tool که در زیر گروه PenTool هست استفاده کنید .
بعد از انتخاب روی منحنی ها کلیک کنید تا دستگیره ها نمایان بشه بعد میتونید جاشون رو تغییر بدید .
فقط دقت کنید که منحنی ها به نرمی به هم وصل بشن و شکستگی نداشته باشه .

مرحله 6 :
بینی که پر از منحنی هست رو هم ایجاد کنید .
توضیح خاصی نداره هر چی بود گفتم دیگه

مرحله 7 :
یک رنگ خوشگل یا به قول مانی و بنیامین و سایر دوستان خوشمل ! ایجاد میکنیم .
من همون رنگ لوگو مانستر رو انتخاب کردم .
شما هم هرچی دوست دارین انتخاب کنید ( من مشکلی نمیبینم !!!

مرحله 8 :
طرح کلی تموم هستش از این به بعد جزئیات .
برای درست کردن خطوط خاکستری رو چشم 1000 تا راه است .
میشه با پن تول درست کردش یا با براش یا با شکل دایره و پاک کردن مقداری از اون یا ...........
اما شما با PenTool درستش کنید که تمرینتون کامل با این ابزار باشه .
برای ایجاد محوشدگی یا تاربودنش هم از Filter > Blur > Gaussian Blur استفاده کنید .
کناراشم با پاک کن پاک کنید دیگه آخه چند بار بگم !

مرحله 9 :
تست هوش : اگه گفتی اینجا چی اضافه شده ؟!

راز داره توش پس کی بگه ؟

مرحله 10 :
این هم که ساده هست و مشخص مشخص .

مرحله آخر :
در این مرحله هم که با براش یک مقدار روشنایی به روی چشم ها و کنار گوش اضافه میکنیم .

لوگوی اصلی Template Monster :

لوگوی ساخته شده توسط سیمین بزرگ ! :

همگی خوش باشید بچه ها .
فایل PDF آموزش .
نویسنده : سیمین حافظی
آخرین ویرایش: