ساخت قالب منو ، قاب ، پیشت زمینه

hidensoft

Member
سلام .
من در طراحی قالب منو و یا قاب هایی که نیاز دارم ضعف شدید دارم. به عنوان مثال :
t1.jpg
لطفا یه لینک ، آموزش یا یه چند تا KeyWord بهم بدین تا جست و جو کنم ، من اصلا نمی دونم برای پیدا کردن آموزش یا PSD باید چی رو جست و جو کنم.
طراحی قاب هم همین طور ، نگاه کنید.
t2.jpg
براس طراحی پیش زمینه هم مشکل دارم ، مثلا یه طرحی مثا بک گراند همین سایت.

لطفا منو راهنمایی کنید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالاتتون رو در بخش صحیحش مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید.

انتقال

Masoud1365

مدیر انجمن
من در طراحی قالب منو و یا قاب هایی که نیاز دارم ضعف شدید دارم.
در این مورد شما یکمی با گرادینت و اینا کار کنی راه میوفتی البته اینو بگم که من خودم طراح حرفه ای نیستم :wink:
یه سری استایل واسه طراحی منو و دکمه و این جور چیزا میزارم ببین به کارت میاد ؟ فکر کنم کارت رو راه بندازه :rose:

پیوست ها

• button_layer_styles-1.zip
    6.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26

hidensoft

Member
ممنونم دوست عزیز. تا حدودی کارمو جلو انداخت اما بیشتر نیاز دارم ، اگر کسی بازم سراغ داره ممنون می شم در اختیار منم بگذاره.
سارا جان از شما هم بابت انتقال ممنونم.

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز
یکی از بهترین سایت ها که منبع چیزایی مثل براش ، گرادیانت ، استایل ، شیپ ، PSD و ... می باشد سایت Deviantart هست . شما می تونید با سرچ توی این سایت چیز های خو بی پیدا کنید .
اینم آدرس : Deviantart
یه بخش هم داره که قالب های آماده وب سایت رو میزازه البته به صورت عکس که شما می تونید به اون ها نگاه کنید و ایده های جدید بدست بیارید ولی این ها PSD نیستن اما طرح های خوبی هستن .
برای جستجو در این سایت هم می توانید کلماتی رو مانند : Brush , Style , Gradiant , Shape و ... استفاده کنید و هر کدوم رو که دوست داشتین دانلود کنید .
در ضمن باید بگم که هر کدام از این ها یه بخش مخصوص به خود دارند که می تونید با جستجو در منو کناری سایت بخش های مخصوص به این ها رو پیدا کنید .
اگه سوالی بود در خدمتیم .
امیدوارم موفق باشی .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا