ساخت قالب برای وبلاگ

assimi

Member
دوستان هر کسی میدونه روش ساخت قالب برای میهن بلاگ ، بلاجر و پرشیان بلاگ را یاد بده . لطفا
.....

Ali_ix

Well-Known Member
assimi گفت:
دوستان هر کسی میدونه روش ساخت قالب برای میهن بلاگ ، بلاجر و پرشیان بلاگ را یاد بده . لطفا
.....
من دقیقا منظورتونو متوجه نمیشم

هر سیستمی برای خودش تگهایی برای نمایش بخشهای مختلف وبلاگ داره که باید از اونها در جایی که لازمه استفاده کنید.

اگر جای خاصی مشکل دارید بفرمایید ..

assimi

Member
منظور من

Ali_ix گفت:
من دقیقا منظورتونو متوجه نمیشم

هر سیستمی برای خودش تگهایی برای نمایش بخشهای مختلف وبلاگ داره که باید از اونها در جایی که لازمه استفاده کنید.

اگر جای خاصی مشکل دارید بفرمایید ..

نه من می خوام قالب براشون طراحی کنم چون طرح های جالبی دارم و دوست دارم بقیه هم استفاده کنن ، می خوام یه سایت بزنم برای ریختن اونها
اما اگه می شه برام ساخت قالب برا میهن و بلاجر را حداقل و حداکثر همرو بگین برای بلاجر هم اگر منبع انگلیسی می شناسید معرفی کنید.

sayeh2222

Member
میشه بگید من چه جوری می تونم در قالب میهن بلاگ راست چپ بزارم مثل نیوک که بلوک سمت چپ راست میزاریم من می خوام سمت راست چپ داشته باشه با فرونت پیچ میشه بگید تر خدا

d@nial

Well-Known Member
با یه تیبل بندی ساده میتونید این کار رو بکنید

بهتره کد html وبلاگ رو تو فرانت پیج بیارید و تو اون ویرایش کنید

sayeh2222

Member
همون من هرکاری میکنم نمی تونم براش سمت چپ راست بزارم هر کاری میکنم نمیشه

sardae

New Member
میشه بگید من چه جوری می تونم در قالب میهن بلاگ راست چپ بزارم مثل نیوک که بلوک سمت چپ راست میزاریم من می خوام سمت راست چپ داشته باشه با فرونت پیچ میشه بگید تر خدا

maysam.m

Well-Known Member
اینا که آموزش نمیخواد اولا در سایت اصلی اینها کدها را توضیح داده دوما یک قالب بلاگفا را بردارید ویرایش کنید ئ به راحتی با کدهایش آشنا بشید و یا قالب هر سیستم وبلاگ دهی و یا حتی قالبهای cms های مختلف را
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا