ساخت فریم با ابعاد اتوماتیک

akhani

New Member
سلام من یک سایت دارم که سایتهای دیگرو معرفی میکنم و اونها رو تو یک فریم نمایش میدم میخواهم فریمی داشته باشم که ابعادش با صفحه سایتی که میخواد باز بشه تغییر کنه و اندازه اون در بیاد بطور اتو ماتیک اگر صفحه کوچک بود فریم کوچک و اگر بزرگ بود صفحه بزرگ شه از چه کدی استفاده کنم ؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید.
به نظر من، می توانید به جای آنکه ابعاد Frame را بر حسب PX دهید، بر حسب درصد % دهید.
پاینده باشید.

akhani

New Member
سلام این کار رو انجام دادم اما نشد راه حل دیگری سراغ ندارید؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
لطفا کد های صفحه طراحی شده حود را در تایپیک جهت راهنمایی قرار دهید.

akhani

New Member
سلام این کدهای منه

p><iframe name="I1" height="%100" width="%100" src="http://www.abba1.org">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe></p>

آخرین ویرایش:

eAmin

Well-Known Member
سلام.

ببخشید دخالت می کنم.

دوست من درستش اینه.
HTML:
<p><iframe name="I1" height="100%" width="100%" src="http://www.abba1.org">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe></p>

akhani

New Member
سلام من تو % کمی عجله کردم و جا بجا گذاشتم ولی بهر حال این مشکل من حل نمکنه چون فریم را به اندازه صفحه نمایش کامل میکنه 100% د ر حالی که من میخواهم اگر سایتی که تو فریم نمایش میدهم کوچکتر هم بود فریم کوچک شود لطفا کمک کنید ممنون

ali-msh

Member
سلام

والا من هرچي فكر ميكنم كد كلاينت سايدي به ذهنم نميرسه

ميتونيد صفحه سايت مورد نظر رو يكبار باز كنيد و اندازه تيبل اول اون رو در بياريد - يعني بايد يه جور سرچ تو صفحه طرف درست كنيد - ( كه به همين سادگي نيست ) بعد فريم رو با توجه به اون اندازه تغيير بديد .
در كل كار جالبي نيست

قانون وب اينه كه يك صفحه بايد حداقل تو 800 پيكسل كامل نمايش داده بشه شما ميتونيد اندازه فريمتون رو بزاريد 850 پيكسل كه بيشتر سايتها بدون هيچ مشكلي نمايش داده بشن

rezazd

New Member
بهر حال مشکل من هنوز حل نشده!!

کد:
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]protected[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]void[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Page_Load([/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]object[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] sender, [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#2b91af]EventArgs[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] e)
{
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]string[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] jva = [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]""[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] ;
jva =[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]"javascript:{"[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]+
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" var iframe = document.getElementById('iframe1') ;"[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]+
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" if (iframe.contentDocument) { "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" iframe.style.height = iframe.contentDocument.height + 24 + 'px'; "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" } "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" if (iframe.contentWindow.document.body) { "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" iframe.style.height = iframe.contentWindow.document.body.scrollHeight + 24 + 'px' ; "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" } "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] +
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]" } "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] ;

iframe1.Attributes[[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]"src"[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]] = [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]"../fa/news24.htm"[/COLOR][/SIZE][SIZE=2];
iframe1.Attributes[[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]"onload"[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]] = jva ;[/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا