ساخت فروشگاه....

tehrancyber

New Member
سلام .
من دنبال تعدادي از دوستان ميگردم براي همكاري راه اندازي يه فروشگاه آنلاين توسط PHP و Mysql .
فضا و دامنه ش آمادست .ديتابيسش هم.
اگر كسي علاقه مند هست بگه تا اطلاعات دقيق تر از طريق ايميلش بگيره

mosi20

Active Member
آقا من هم يه چيزي تو همين مايه ها ميخوام بسازم اما php بلد نيستم اگه كسي پيدا بشه منم يه همچين چيزي ميخوام.
سرورم هم PHP و Mysql داره.

overcrash

Active Member
سلام اگه حتما اينكارو ميخوايد انجام بديد من ميتونم كمكتون كنم
يه نگاه به اين بندازيد Yazd Handicrafts البته بريد قسمت فارسيش و به گروهها نگاه كنيد و سعي كنيد چندتا جنس سفارش بدين 8)
haVe fUn

mosi20

Active Member
overcrash گفت:
سلام اگه حتما اينكارو ميخوايد انجام بديد من ميتونم كمكتون كنم
يه نگاه به اين بندازيد Yazd Handicrafts البته بريد قسمت فارسيش و به گروهها نگاه كنيد و سعي كنيد چندتا جنس سفارش بدين 8)
haVe fUn
آقا من كارم خيلي كوچيك تره ميخوام يه بخش براي فروش هاست بزارم.
شما ميتوني كمكم كني؟

tehrancyber

New Member
mosi20 گفت:
آقا من هم يه چيزي تو همين مايه ها ميخوام بسازم اما php بلد نيستم اگه كسي پيدا بشه منم يه همچين چيزي ميخوام.
دوست عزيز فكر نميكنم پست يك موضوع جديد هزينه اي داشته باشه كه شما اينجا درخواستتونو مطرح ميكنين

mosi20

Active Member
tehrancyber گفت:
mosi20 گفت:
دوست عزيز فكر نميكنم پست يك موضوع جديد هزينه اي داشته باشه كه شما اينجا درخواستتونو مطرح ميكنين
آقا ما كه چيزي نگفتيم فقط گفتيم ما هم ميخواهيم

saman56

New Member
mosi20 گفت:

سایت فروشگاه ساز اینترنتی ایران تحت آدرس www.eshopbuilder.ir را نگاه کن شاید در کمتر از چند دقیقه کارت راه افتاد

جدیدترین ارسال ها

بالا