ساخت فرم در Php و پردازش فرم در همان فایل

confesseur

Member
سلام
خلاصش می کنم
First.html
Process.php
اینا فایل های منن / من از تو فایل First یه متغیر می فرستم به Process.php پردازش هم میشه خلاصه حالا تو این فایل Php خودم یه فرم دیگه میسازم حالا میخام این فرم هم وقتی Submit میشه تو همین Process.php پردازش بشه

در واقع میخام تو فایل Php یه فرم بسازم که در خطوط بعدی فایل Php همون اطلاعات فرم رو بگیره و اونارو پردازش کنه
در واقع میخام بدونم تو اکشن تگ فرم ادرس چی رو بدم
form action=xxxxxx method=post
what xxxxx?

parsmizban

Member
می تونی از آژاکس استفاده کنی
یا اینکه آدرس صفحه رو همون بدی
هر کدومو الان توضیح می دم

parsmizban

Member
برا php یه فرم میزاری اکشن خود اون فرم میدی بعد بالای فرم isset پی اچ پی میدی اکه submit شده بود کارا رو انجام بده
امیدوارم فهمیده باشی

Ocarina

Member
فک نکنم استفاده از آژاکس تو همچین موردی چندان درست باشه..

اکشن فرم رو اینجوری تنظیم کن(تا به خود صفحه بفرسته ):
PHP:
action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>

برای کنترل و پردازش مقادیر ارسالی به همون صفحه هم میتونی از تابع isset استفاده کنی...
PHP:
  if( isset($_POST['name']) )
  {
		پردازش مقادیر ارسالی از فرم
  }
  else
  {
		نبود مقادیر ارسالی و نمایش فرم
  }

موفق باشی...

confesseur

Member
سلام
من آژاکس رو کار نکردم
آقای زولاند نازنین اگه میشه توضیحش رو هم بده تا با کار این تابع آشنا شم و اگه یه sample بزاری که دیگه حرف نداره
بازم از تو و پارس میزبان نازنین تشکر

caspian

Member
سلام
من آژاکس رو کار نکردم
آقای زولاند نازنین اگه میشه توضیحش رو هم بده تا با کار این تابع آشنا شم و اگه یه sample بزاری که دیگه حرف نداره

PHP:
//این هم بررسی فرم
if ((isset($HTTP_POST_VARS['action']))and ($HTTP_POST_VARS['action']=="add")){
$query="INSERT into `$t4` values('0','$HTTP_POST_VARS[dc]','$HTTP_POST_VARS[os_name]','$HTTP_POST_VARS[cost]','$HTTP_POST_VARS[os_status]')";
if (mysql_db_query($DB_name,$query,$link)){
echo("<tr><td align=right><font color=green>اطلاعات دیتا سنتر جدید در پایگاه داده ها ثبت شد </font></td></tr>");
}else{echo("<tr><td align=right><font color=red> به علت مشکلات داخلی اطلاعات دیتا سنتر جدید در پایگاه داده وارد نشد </font></td></tr>");}
}

// این فرم ماست
//add new form
if (isset($HTTP_GET_VARS['addnew'])){
echo("<tr><td align=right>
<table border-color=blue border=1 width='100%' dir=rtl bgcolor=lightblue>
<form method=post action='manage_os.php' ><tr>
<td align=right colspan=6> افزودن سیستم عامل جدید به لیست  </td></tr>
<tr><td  align=right >
دیتا سنتر  : <select name='dc'  style='font-family: Tahoma;background-color:#CCCCCC;' size='1' dir=rtl>");
$dc_result = mysql_query("SELECT * FROM `$t3` ORDER BY `id`");
while($dc_row =  mysql_fetch_array($dc_result, MYSQL_BOTH)){
echo("<option value='$dc_row[id]'  > $dc_row[name] </option>");
}
echo("</select>
</td>
<td  align=right >سیستم عامل : <select name='os_name'  style='font-family: Tahoma;background-color:#CCCCCC;' size='1' dir=ltr>");
readfile("os_list.inc.php");
echo("</select></td>
<td  align=right > قیمت : <input type='text' name='cost' dir='ltr' size='10' ></td>
<td  align=right >
وضعیت : <select name='os_status'  style='font-family: Tahoma;background-color:#CCCCCC;' size='1' dir=rtl>
<option value='1'  > فعال </option>
<option value='0'  > غیر فعال </option></td>
<td  align=right ><input type='hidden' name='action' value='add'><input type=submit name=submit value='ثبت کن' ></td>
</tr></form>
</table>
</td></tr>");
}

اگه توضیح بیشتر میخوای بگو..

Ocarina

Member
سلام
من آژاکس رو کار نکردم
confesseur عزیز من علی مرادی هستم با نام مستعار اکارینا و به جز علاقه ارتباط دیگری با جناب زولاند که تو آواتارم هست ندارم:wink:
isset تابعی هستش که مقادیر موجود تو برنامه (که میتونه مقادیر ارسالی از فرم هم باشه) رو مورد برسی قرار میده و اگه دارای مقدار باشه (هر مقداری اعم از صفر و تهی) خروجی true میده
PHP:
isset(نام متغییر مورد برسی)
و در غیر این صورت خروجی false
که معمولاً با دستورات شرطی مثل if بکار میره...
- - - - - -
نکته فرض بفرمایید شما یک مقدار رو تو فورمتون با نام name داشته باشین و فورم به کاربر نشون داده بشه و کاربر برای مقدار name هیچی وارد نکنه و فرم پست بشه ، اونوقت هنگام پردازش اگه مقدار name رو با تابع isset چک کنی بازم مقدار true میده... چرا چون در اینجا هم name مقدار گرفته البته از نوع مقدار تهی...

parsmizban

Member
من هم منظورم از php همینیه که Ocarina فرمودن
sample هم که گذاشتن
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا