ساخت فایل با پسوند دل به خواه!!! (++c)

hel_xoy

Member
سلام.
من می خوام برنامه برای خودم در سی پلاس پلاس بنویسم کنم که پسوندش رو خودم انتخاب کنم آیا چنین امکانی در ویزوال سی پلاس پلاس هست؟
لطفا" help!!!!!!!!!

Colonel

New Member
منظورتون دقیقا چه پسوندهایی هست؟
فایل های اجرایی پسوندهای خاصی دارند و مثلا اگه پسوند یه فایل اجرایی رو Txt بزارین دیگه قابل اجرا نیست چون سیستم عامل اون رو به عنوان فایل متنی میشناسه نه اجرایی.
میتونید پسوند فایل اجرایی رو عوض کنید اما موقع اجرا باید حتما پسوندش به صورت اولیه برگرده تا قابل اجرا باشه.

hel_xoy

Member
منظورم اینکه مثلا" یک برنامه بسازی با پسوند اجرایی تو لینوکس. یا مکینتاژ

mehdi2190

New Member
اگه فقط می خواستی که تو برنامت فایلی با پسوند خودت داشته باشی که اطلاعاتت روی اون فایل ذخیره بشه تو ویزارد خود کامپایلر همچین چیزی هست . البته برای اجرا در ویندوز

mehdi2190

New Member
اگه فقط می خواستی که تو برنامت فایلی با پسوند خودت داشته باشی که اطلاعاتت روی اون فایل ذخیره بشه تو ویزارد خود کامپایلر همچین چیزی هست . البته برای اجرا در ویندوز

mehdi2190

New Member

hel_xoy

Member
mehdi2190 گفت:

حالا اینی که میگی چجوری هست و چطوری کاری ککنم کار کنه؟:eek:

mehdi2190

New Member
خیلی سادس . وقتی می خوای برنامه ای بسازی که حالت پنجره ای داشته باشه ، ویزارد Ide بهت کمت می کنه تا برنامتو با پسوند فایلی که دوست داری ذخیره و مچ کنه تا بعد ها بتونی روی اون فایل ذخیره اطلاعات و لود داشته باشی . که البته بعد از ویزارد باید چند تا کلاس براش بنویسی تا بتونن عملیات خواندن و ذخیره کردن رو انجام بدن .

ساختنش کاری نداره ولی استفاده کردنش سخته که بتونی از پسوند ایجاد شده بهره لازم رو بگیری .
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا