ساخت عكسهاي بزرگ در فلش

gleenooks

New Member
كسي ميدونه چه طوري ميشه عكسي با ابعاد200*90cm رو تو فلش ساخت و يا عكس رو با كيفيت بسيار بالا ذخيره كرد و بعد توي photoshop با اين ابعاد ذخيره كرد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
از مسیر
file -> Export -> Export Image
می تونی این کار رو انجام بدی و می تونی resolution رو هم روی هر مقداری که نیاز داری تنظیم کنی

gleenooks

New Member
اين رو ميدونستم!

بله اين رو كه ميدونستم ولي اشكال كار اينه كه فقط ميشه تا 8000px*8000 رو تعريف كرد كه خيلي كمتر از 200*90cm (البته فلش من cs3)

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بله اين رو كه ميدونستم ولي اشكال كار اينه كه فقط ميشه تا 8000px*8000 رو تعريف كرد كه خيلي كمتر از 200*90cm (البته فلش من cs3)
دوست عزیز ، به هر حال می توانید طرحتون رو توی همین نسخه cs3 به چند قسمت تقسیم کنید و بعد در نرم افزارهایی مثل فتوشاپ اونها رو به هم وصل نمایید...
یا از نسخه های جدید تر فلش استفاده کنید (البته توی آخرین نسخه هم من محدودیت سایز رو تا به حال تست نکردم)

راه دیگر گرفتن خروجی AI هست که البته همیشه دقیقا همون چیزی که توی فلش هست رو دقیقا خروجی نمی گیره... به هر حال ... و بعد ذخیره و خروجی گرفتن توسط Adobe Illustrator ....

البته به نسبت فرمت های مجاز خروجی و نرم افزار های گرافیکی موجود به صورت اختصاصی راه وجود دارد که بهتر هست نسبت به پروژه خودتان ببینید کدام یک بهترین جواب را می دهد

موفق و پیروز باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا