ساخت سرچ در دایرکتور

HF2

Member
سلام و خسته نباشید
من می خوام مانند عکس زیر چند نرم افرار را لیست کنم و وقتی روی هر کدوم ار اونها کلیک می کنم فایل ستاپ به همراه راهنمای ان برای من نمایش داده بشه البته با کلیک روی فایل اول هلپ برنامه باز بشه و سپس مسیر اجرای برنامه به یک دکمه داده بشه که اگر خواست بوسیله اون ستاپ رو اجرا کنه اگر نخواست همون روال برای برنامه و فایل دیگه تکرار بشه دوم الینکه قابلیت سرچ رو داشته باشه مانند عکس ضمیمه بعدی :shock:

ممنون میشم از کمکتون

در ضمن با رفتن موس روی هر کدوم از نوشته ها موس مانند دست یا 1 چیز دیگه بشه

اینم یادم رفت بگم با کلیک روی هر نوشته اگر فایل مربوطه رو پیدا کر که اجرا کنه اگه پیدا نکرد مثل عکس نمونه اخطار بده که برنامه در کدام دیسک است ممنون:green:

list.JPG

search (Pictures)

search2.JPG

http://hfasanpc.persiangig.com/image/search2.JPG

HF2

Member
دوستان اگه میشه زودتر چون بهش احتیاج دارم ممنون

HF2

Member
خیلی از دوستان ممنون که کمکم کردید خیلی خیلی ممنون خیلی با حال هستید خواهشن اگر کسی بلدم نیست بگه ممنون میشم واقعا جای تعصف داره که این مبحث اینقدر فعال است.بابا کمتر فعالیت کنید زود پیر میشیدا از ما گفتن بود دوستان.

سلام
عزیزم من تازه دارم با دایرکتور کار میکنم قبلا با فلش کار می کردم و می کنم این کار رو در فلش می شه انجام داد ولی سرچش یذره سخته جون xmlمیخواد داریرکتور رو نمی دونم چجوریه که بت بگم ولی با فلش غیر از سرچش میشه باقی کارا رو راحت کرد
موفق باشید

smmousazadeh

Well-Known Member
برای اجرا شدن فایلهای اجرایی (exe) بیرون دایرکتور از دستور Open استفاده کنید.

برای تغییر شکل کرسر یا تغییر شکل خود دکمه میتونید از لایبراری خود دایرکتور قسمت interactive استفاده کنید .( نگاه کنید سریع پیداش میکنید)
در مورد نمایش هلپ راحت ترین راه ساختن هلپ دریک فریم خاص است.

منظورتون از سرچ رو نفهمیدم که قراره چکاری انجام بده!! اگه میشه یه ذره توضیح بدید.

یه نکته هم اینکه اگر دوستان گاهی دیر جواب میدن :شاید اصلا اینترنت نمیان، شاید جواب رو بلد نیستن و میرن دنبال جواب و.......مطمئن باشید اگر کسی بلد باشه احتمال زیاد جواب میده

جدیدترین ارسال ها

بالا