سلام دوستان چطوری یه سایه مثل این عکس درست کنم؟
Roach Well-Known Member Jun 29, 2013 #1 سلام دوستان چطوری یه سایه مثل این عکس درست کنم؟ پیوست ها members.png 5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 16
tebyaner Member Jun 29, 2013 #2 اینا با اسم سایه جدا کننده معروفند . یا Dividers اگر یک جستجو با این اسمی که گفتم انجام بدید چیزای خوبی پیدا می کنید
اینا با اسم سایه جدا کننده معروفند . یا Dividers اگر یک جستجو با این اسمی که گفتم انجام بدید چیزای خوبی پیدا می کنید
+Mohammad+ Well-Known Member Jun 29, 2013 #3 برای این کار شما باید از ابزار Pen کمک بگیرید و یک شکل هلالی شکل درست کنید ... بعد با استفاده از فیلتر Gaussian Blur مقدار Blur رو کم و زیاد کنید تا شبیه به حالت سایه بشه و باید لایه ی مربوط به سایه رو بندازید پشت شکل اصلی... موفق باشید.
برای این کار شما باید از ابزار Pen کمک بگیرید و یک شکل هلالی شکل درست کنید ... بعد با استفاده از فیلتر Gaussian Blur مقدار Blur رو کم و زیاد کنید تا شبیه به حالت سایه بشه و باید لایه ی مربوط به سایه رو بندازید پشت شکل اصلی... موفق باشید.
Roach Well-Known Member Jun 29, 2013 #4 دوستان بعد سیو کردن چرا اینطوری میشه؟ توی خود فتوشاپ درسته اما سیو میکنم سایه هاش اینطوری نشون داده میشه؟ پیوست ها Untitled-1.png 11.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5
دوستان بعد سیو کردن چرا اینطوری میشه؟ توی خود فتوشاپ درسته اما سیو میکنم سایه هاش اینطوری نشون داده میشه؟