ساخت سایت کلیپ

faraztd

Member
سلام من میخوام در سایت خودم یک بخش ایجاد کنم که در پنل مدیریت خودم که PHP هست کلیپ خدم رو وارد کنم و از اون ور داخل یک پلیر فلش پخش کنه کلیپ ها باا فرمت mpg4 هست خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون میشم .

مثال جیزی که میخوام

http://www.radiojavan.com/videos/video/sadriddin-zendegi-chist

FlashBank

کاربر فعال
با سلام . در گذشته دربارهی لود فیلم ها در Flash بسیار توضیح داده شده . موفق باشید .

faraztd

Member
ممنون ولی خوب نمبدونم چه حوری اگر امکان داری نمونه ای چیزی بگذاریم ممنون میشم .

faraztd

Member
دوست عزیز بازم ممنون ولی من 2 تا مشکا در مورد پاسخ شما دارم اولی اینکه کلا من با جستجوی وی بی مشکل دارم و هیچوقت به نتیجه دلخواه نمیرسم چون در موردی که جستجو میکنی دقیق نمی یاره و باید بین 100 صفحه و هزاران موضوضع که مرتبط هست بگردی تا شایاد به هدف برسی در مورد آموزش های بسیار عالی شما نیر نمیدونم که در مورد این موضوعی که من دنبالش هستم در داخل کدام یک از درسهای شما باید به دنبالش بگردم !

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .

درسته این جواب ربطی به این تاپیک نداره ، ولی در مورد جستجو شما برای راحتی و بهتر به جواب رسیدن کافیه صفحه ی Goolge رو باز کنی و در کادر هر مطلبی رو خواستی بنویسی و بعد +majidonline.com رو اضافه کنی به آخر متنتون .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

Mr. LonelY

کاربر فعال
بعد از آپلود کردن کلیپت شما باید ب طور دستی آدرش فایل آپلود شده رو تو XML ذخیره کنی یا اگه با php آشنایی ی پنل بنویس ک این کارو واست انجام بده (نمیدونم میشه با php این کارو کرد یا نه!!!)، بعد فلشت از فایل xml آدرس فیلم ها رو میخونه و لود میکنه
شما باید همه ی درس ها رو مطالعه کنی
اگرم خواستی میتونی قسمت فلش رو سفارش بدی!!!! (پ.خ بده)

جدیدترین ارسال ها

بالا