ramo_masih
New Member
سلام به همگان
از همگی دو درخواست دارم :
1) آموزش ساخت سایت
2) نحوه استفاده از تمپلیت های آماده (فلش ، فتوشاپ و ...)
نقل قل : من برای بار اول است که می خواهم اقدام به ساخت سایت کنم ، از اینرو یه سرچ تو دنیای اینترنت زدم و فهمیدم که باید با برنامه نویسی و یا با استفاده از برنامه هایی مثل dreamweaver یا frontpage یا برنامه های cms از جمله دروپال ، جوملا ، وردپرس ، E107(مثلاً این سایت با این سیستم طراحی شده) و مابقی اقدام به ساخت سایت کرد.
از آنجا که من در این زمینه مبتدی هستم ساخت سایت با زبانهای برنامه نویسی و برنامه های گفته شده رو کنار گذاشتم (البته تا وقتی که حرفه ای بشم) و به سیستم های مدیریت محتوا پرداختم که به قالب های آماده ی آنها برخوردم و از آنجایکه منو در این زمینه راضی نکرد به جستجو ی قالب های آماده پرداختم و بعد از دیدن قالب های آماده ی فلش و فتوشاپ و ... که خیلی جالب بودند رسیدم ولی نحوه استفاده از آنها در ساخت سایت رو نمیدانستم ، تا اینکه این سایت رو پیدا کردم .
حالا از تمام بچه های اهل فن خواهش میکنم هرکسی در این زمینه اطلاعات دارد ما را راهنمایی کند ، البته این نکته رو هم در نظر بگیرید که من مبتدی هستم پس خواهشند طوری راهنمای کنید که سردرگم نشم.

از همگی دو درخواست دارم :
1) آموزش ساخت سایت
2) نحوه استفاده از تمپلیت های آماده (فلش ، فتوشاپ و ...)
نقل قل : من برای بار اول است که می خواهم اقدام به ساخت سایت کنم ، از اینرو یه سرچ تو دنیای اینترنت زدم و فهمیدم که باید با برنامه نویسی و یا با استفاده از برنامه هایی مثل dreamweaver یا frontpage یا برنامه های cms از جمله دروپال ، جوملا ، وردپرس ، E107(مثلاً این سایت با این سیستم طراحی شده) و مابقی اقدام به ساخت سایت کرد.
حالا از تمام بچه های اهل فن خواهش میکنم هرکسی در این زمینه اطلاعات دارد ما را راهنمایی کند ، البته این نکته رو هم در نظر بگیرید که من مبتدی هستم پس خواهشند طوری راهنمای کنید که سردرگم نشم.
من و امثال من زیادند ، پس با راهنمای کامل و جامع ما را همراهی کنید
«« شیرنی آموختن بسیار از فراگیری است »»