ساخت سایت رایگان

rasool_jelve

Active Member
سلام به همه دوستان و اساتید

من میخام برای ارائه نمونه کار هام اعم از فیلم و انیمیشن و طراحی یک سایت داشته باشم
البته این نکته رو بگم که فرانت پیج وhtml و بلدم و علاقه مند به فراگیری برنامه نویسی سایت هستم

و میخام یک سایت مناسب و خوب رایگان راه اندازی کنم تا بعدا که وضعیتم بهتر شد کلا یک سایت و با فضا و دامنه مناسب خریداری کنم با طراحی خودم

در حال حاظر چون دفتر ندارم و نمونه کارهای قوی دارم و اونها رو میخام به همه ارائه بدم . به نحوی سایت داشتن کلاس کار یک سازنده طراح جلوه های
ویژه هست

از طرفی موقعیت خریدن فضا و هاست نیستم تصمیم گرفتم که به دنبال سایت ساز های رایگان برم که امنیت مناسب و پشتیبیانی مناسب داشته باشن

ممنون میشم از راهنماییتون

asheri

Member
این سایت سازهای رایگان که اجازه برنامه نویسی نمیدن و تنها از یکسری پیش فرض برای ساخت سایت و امکانات استفاده میکنند.
با این حال Ugig.ir رو میتونم پیشنهاد کنم یا vcp.ir

farik

Well-Known Member
باسلام.
به شخصه از xzn.ir بیشتر از بقیه لذت بردم...و یک سایت هم روش دارم..
موفق باشید..

rasool_jelve

Active Member
باسلام.
به شخصه از xzn.ir بیشتر از بقیه لذت بردم...و یک سایت هم روش دارم..
موفق باشید..
سلام
ممنون از پاسخت یعنی میشه جوملا فارسی رو که خودم دانلود کردم روش پیاده سازی کنم چون م که خسته شدم تو هر سایت دامنه زدم ولی اون سایت فقط جولا و ورد پرسی که
روی خودش هیت رو نصب میکنه که نسخه انگلییسی هست و فارسی رو هم پشتیبانی نمیکنه و چون من هم میخام یاد بگیرم فارسیش رو نیاز دارم و که روش نه با فایل زیلا و نه با فایل منیجر خودش آپ نشد

farik

Well-Known Member
باسلام..
بله امکانش هست..من خودم سایتی که روش دارم وردپرس هست..
موفق باشید..

بالا