ساخت ساب دومین

caspian

Member
چرا لازم نیست؟
من دارم با این روش کار میکنم.
خیلیم خوب کار میکنه.
هر چی سابدومین میزنم بجز اونایی که خودم نمیخوام می فرسته به مثلا پوشه weblog
بعد فكر نمي كني وقتي تعداد ساب دامين ها زياد بشه به مشكل بربخوري؟

mosi20

Active Member
شما ها چقدر Iq هستین
برای کل سابدومین های سایت فقط یک پوشه ساخته ساخته میشه.
نه اینکه برای هر سابدومین یک پوشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

RainDigital

Member
یعنی مثلا ببینین فروم مجید آنلاین سابدومین مجازی نیست ولی برای روشن تر شدن قضیه میگم فروم از دو آدرس قابل مشاهدس:
forum.majidonline.co
majidonline.com/forum

خب ما سابدومین مجازی میسازیم، چطوری میشه یعنی:

mosi20 گفت:
برای کل سابدومین های سایت فقط یک پوشه ساخته ساخته میشه.
نه اینکه برای هر سابدومین یک پوشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

چطوری میشه. مثلا تو سایت یه سابدومین بسازن به اسم test کجا میرن فایل هاش؟

mosi20

Active Member
من یه کاری میکنم که وقتی مثلا آدرس زیر را زدن:
www.test.majidonline.com
مثلا بره و فایل index.php را توی پوشه my_sub باز کنه و براش اسم سابدومین را به صورت یه متغییر مثلا sub=test ارسال میکنه.
فکر نکنم چیز غیر عادی ای بگم
وقتی زد
www.test.majidonline.com
به جاش یه کاری می کنم که این فایل را باز کنه.
www.majidonline.com/my_sub/index.php?sub=test

RainDigital

Member
این فایل هم ساب دومین و مشخصاتش رو پردازش میکنه دیگه
یعنی میاد مثلا از دیتا بیس میخونه که سابدومین test باید ریدایرکت بشه به فلان آدرس. و این کار(www.majidonline.com/my_sub/index.php?sub=test) از طریق mod_rewrite که لینکشو تو صفحه اول این تاپیک گزاشتم انجام میشه؟

alireza82

Well-Known Member
www.test.majidonline.com
مثلا بره و فایل index.php را توی پوشه my_sub باز کنه و براش اسم سابدومین را به صورت یه متغییر مثلا sub=test ارسال میکنه.
وقتی زد
www.test.majidonline.com

سلام
ما iq هستیم باشه !!!:D
خوب شما اومدید یه فایل نوشتید که متغییر کاربر رو میگیره و کارهای لازم رو میکنه همون کاری که من کردم. و کسای دیگه کردن!! حالا این که شما اومدید این فایل و تو یه پوشه گذاشتید دلیل بر این نیست که یه پوشه حتما لازم هست!!www.2ir.ir/user.php?user=co
منم مثل شما کار کردم
www.co.2ir.ir
ولی نیومدم تو یه فولدر فایلم و بزارم پس این بر میگرده به نوع کد نویسی شما!!!من در کل منظورم همین بود که لازم نیست پوشه ای وجود داشته باشه! شما هم همین کار رو کردی یعنی اون فایل رو بیاری بیرون و httaccess ات رو درست کنی اون پوشه حذف میشه! پس در کل به کد نویسی شما بر میگرده
موفق باشید.

alireza82

Well-Known Member
بابا خودتون و خسته نکنید
من در حال نوشتن پایان نامه هستم تا 1 ماه دیگه باید تحویل بدم بعدش کد 2ir.ir تحت لیسانس GNU/GPL میدم بیرون.
چون باید setup براش بنویسم. و یکم روی کدهاش کار کنم آخه من 1 هفته بود php رو شروع کرده بودم که دست به نوشتن این کد زدم. و کلا 1 هفته وقت براش کذاشتم برا همین یه جا هاییش رو باید عوض کنم. خوب اون موقع ها تازه کار بودم.!!!
حالش و ببرید. ما هم حالش و میبریم.

parsmizban

Member
همه گی خسته نباشید
تو کدی که من دادم تو ص 1 یک گزینه داره که میگه کجا redirect شه
پس اینهمه بحث واسه چیه؟؟:wink:

caspian

Member
همه گی خسته نباشید
تو کدی که من دادم تو ص 1 یک گزینه داره که میگه کجا redirect شه
پس اینهمه بحث واسه چیه؟؟:wink:
بحث الان سر اينه كه ساب دامين مجازي مي خواهيم نه اينكه به ازاي هر ساب دامين كه ساخته مي شه يه فولدر هم ساخته بشه
در ضمن حرف از ريدايركت هم نيست اينجا چون اون فايلها كه بالا گفتن با اينكه فراخواني مي شه و كار خودش رو مي كنه ولي ريدايركتي در كار نيست.
الان اينجا رو نگاه كن:
test.blackmice.info/folder
الان به جاي test و folder توي آدرس بالا هر چي بزاري فرقي نمي كنه اون قسمت ها شناسايي مي شه و به برنامه ارسال مي شه و هر كاري مي شه باهاش كرد (كه اينجا فقط حالا اسمش نمايش داده مي شه). ولي تو روش شما اگه ساب دامين يا اون فولدري كه وارد مي كنن وجود نداشته باشه اررور404 مي ده.

alireza82

Well-Known Member
سلام
mosi20 جان من نمیگم کار شما شدنی نیست یا ایراد داره کارتون درسته!!
منم میگم که شما اومدی کدی که اطلاعات رو بیرون میکشه گذاشتی تو یه پوشه و اون رو میخونی که اگرم از پوشه بیاری بیرون و mode rewrite هات رو درست کنی عملا اون پوشه حذف میشه. درکل فقط خواستم بگم اون پوشه ربطی به نوع کاریکه قرار هست انجام بشه نداره. همونجور که من از همچین پوشه ای استفاده نکردم.
حالا شما دوست داشتی و بر حسب نیازت کدت رو گذاشتی تو یه پوشه که خوب به نوع کدنویسی و کاربرد خودت بر میگده!!!
فقط میخواستم بچه ها بدونن اون فقط یه پوشه هیت و ربطی به کارایی سیستم نداره. در واقع نبود هم نبود. همونطور که برای من نیستو سایت هام هم به خوبی کار میکنن و منم مشکلی ندارم.
در مورد کدی که یچه ها گذاشتن برای سابدومین هم بگم این کد ممکنه بعضی جه ها بدرد بخوره ولی اینجا اصلا صرفه اقتصادی نداره . در واقع اگر بخواید فقط به عنوان یه سایتی که سابدومین میده ازش استفاده کنید به هیچ وجه بدرد نمیخوه.
با کمی تغییر همین کاری که میخواید رو انجام میده ولی با توجه به دلایل زیر میگم بدرد نمیخوره:
1-عملا داره یه سابدومین واقعی میده که خوب بدنبالش یه پوشه هم اضافه میکنه
2-نوشتن مدیریت براش سخته چون عملا باید با cpanel درگیر شید. کار نشد نیست اما کار سختیه من وقتی رو ارتباط با سی پنل و whm کار میکردم این کار ها رو کردم ولی باید بگم واقعا اذیت شدم.
پس مدیریت سخت میشه
3-به دلیل بالارفتن سابدومین ها ممکنه هاستینگ ها اذیت کنن
4-وقتی نتونید مدیریت کنید مدیریت تون باید دستی بشه که خوب دردسر های زیادی داره.
پس در کل اون اسکریپت رو بندازید دور مگر اینکه قصد دادن هاستینگ فری داشته باشید که این اسکریپت اونوقت مزیت هایی رو داره. ولی اگر میخواید بااین اسکریپت هم کار کنید باز میتونید با کمی تغییر این کار رو بکنید.!!!
موفق باشید

caspian

Member
تا حالا تاپیک هایی که من زدم مهم نشدن(منظورمو که میگیرین:D)

یه تاپیک زدم حدود 22 صفحه شد ولی بدون اطلاع پاکش کردن نمیتونم بگم از انجمن (کم فعالیت) آژاکسمون که اینجا درخواستشو میتونید مشاهده کنید پربار تر بوده ولی حد اقل باهاش برابری می کرد.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=69288
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=56383

لینک بی ربط:
راستی اینجا رو هم ببینید:شاهکار طراحی:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141179
مطمئني درست پست دادي؟

yoooo

New Member
سلام
آقا لطفا بگید برای راه انداختن سیستمی مثل همین 2ir حداقل چقدر فضا نیاز هست؟

irp30net

Member
آقا اگه قرار به تبليغاته من تا صبح تو انجمن ها تبليغ كنم!!!!اگه تبليغ دارين به افراد پيام شخصي بدين نه اينكه از هر 5 پستتون تو 4 تاش تبليغ بدين بيا بخر!!!!البته لطفا عزيزان

siavashmusic

Active Member
چه خبره اینجا ؟!! انگار باید دونه دونه پست ها رو بررسی کنم؟!
RainDigital بهتره یه مقدار توجه کنید از ارسال اسپم خودداری کنید
این تاپیک رو ادامه ندید وگرنه مجبور میشم قفل کنم یا انتقال بدم

با تشکر

super_php

Member
www.test.majidonline.com
وقتی زد
www.test.majidonline.com

بابا تو خيلي هنر مندي
اونايي كه cpanel 11 دارن برن و يه سابدومين تو كنترل پنلشون با عنوان * بسازن ديگه نيازي به هيچ كاري ندارن

RainDigital

Member
سرو ته قضیه میشه همین مود ریرایت دیگه

من میگم چطوری ازش استفاده کنم؟

این کد اسم سابدومین رو میبره کجا.اصلان این htaccess برای ساب دومینه؟

PHP:
Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www\.)?domain\.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^\.]+)\.domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ /%1/$1 [R,L]

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
درست نمیدونم این بحث به نتیجه رسیده یا خیر.
به هر صورت در مورد ایجاد ساب دومین مجازی فکر میکنم مطلب زیر جای بحثی باقی نگذارد:

نقل قول از "احد شخص سلیم" :
1- نصب wild card برای وب سایت تا کلیه آدرس ها را مدیریت کند (something.yoursite.com): برای انجام اینکار باید دسترسی به خود سرور داشته باشد و یا به مدیر سرورتان بگویید برای سایتتان تنظیم کند.
دوستانی که به سرور دسترسی دارند می توانند به مقاله زیر مراجعه کنند.
http://steinsoft.net/index.php?site=Programming/Articles/apachewildcarddomain

2- حال باید با استفاده از .htaccess و mode rewrite آدرس ها را به فایلی که برای مدیریت کاربر نوشتید redirect کنید.
someone.yoursite.com ----------- > yoursite.com/usermanage.php?u=someone
برای این کار می توانید کد زیر را در .htaccess قرار دهید.
کد:
کد:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^\.]+)\.yoursite\.com [NC]
RewriteCond %1 !^(www|ftp|mail)$ [NC]
RewriteRule ^$ /usermanage.php?u=%1 [L]

لينک منبع

جدیدترین ارسال ها

بالا