ساخت ساب دامین با php

M_cover

Member
lمن می خواهم با استفاده از php ساب دامین ایجاد کنم
البته می خواهم توسط Rewrite در htaccess انجام شود به صورتی که با Fwrite فایل htaccess باز کنیم و داخل آن Rewrite را ایجاد کنیم کسی مثالی در این مورد دارد

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

دکتر دقت کردی سوالایی که می پرسی یکی درمیون مربوط به آپاچی هست؟:green: بگذریم..فقط دعا کن مسعود خان (مدیر بخش) این ورا نیاد :green:

اگه به فایل config دسترسی داری، بهترین راه استفاده از mod_vhost_alias هست، و نه استفاده از mod_rewrite.

برای ساخت ساب دامین با استفاده از ماژول ریرایت، باید DNS یی برای ساب دامین داشته باشی ( wildcard DNS به زبون ساده، ساب دامین "*")

بعد با قرار دادن یه سری دستورات در فایل htaccess. نام ساب دامین ها رو بصورت پارامتر به یک فایل می فرستی و بقیه ی کار هم یکم PHP ئه!

برای این کار، به شیوه های مختلفی میشه، در فایل htaccess دستور نوشت، مثلن یکی از ساده ترین ها، اینه:

کد:
[LEFT]RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.example\.com$
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.example\.com$
RewriteRule ^$ http://example.com?subdomain=%1 [R,L][/LEFT]

حالا داخل فایل index.php می تونی با GET_$ به اسم ساب دامین دسترسی داشته باشی.

معمولن کسی نمیاد فایل htaccess رو ویرایش کنه، اگه تعداد ساب دامین ها زیاد باشه از روش های بالا و اگه هم کم باشه که بصورت دستی اون ها رو ایجاد و مدیریت می کنن.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
lol
حالا ما هم دیگه آره ....:green:

مسعود خان (مدیر بخش)

آخه این روزا آقا مسعود سر میزن انجمن فقط انتقال من جواب می دهد :lol:
دقت کردی سوالایی که می پرسی یکی درمیون مربوط به آپاچی هست

شما هم دقت کردی که php دیگه خز شده گفتم دیگه برم سراغ فریم ورک :green:

Masoud1365

مدیر انجمن
.فقط دعا کن مسعود خان (مدیر بخش) این ورا نیاد
می اومدم :دی ولی استثنا این یه بارو انتقال نمیدم چون یه جورایی این سوالو بیشتر php کارا باهاش کار دارن !
آخه این روزا آقا مسعود سر میزن انجمن فقط انتقال من جواب می دهد
دوستان زحمت میکشن جواب ها رو کامل میدن منم فقط اونایی که زیاد به این بخش ربطی نداره رو میفرستم به انجمن خودش ! :green:
شما هم دقت کردی که php دیگه خز شده گفتم دیگه برم سراغ فریم ورک
البته اون فریم ورک رو هم که میگی با php هستا فقط سطحش کد نویسیش بالا تر رفته همین :wink:

میگم چرا ساب دومین رو داینامیک نمیکنی که اینقدر دردسر نداشته باشی ؟

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
اول خدمت روزه داران عزیز عرض تبریک و قبولی می کنم ما هم این روزا دعا کنید (*اگر به خدا نزدیکین ) کمیته روزه داران :دی

دوستان زحمت میکشن جواب ها رو کامل میدن منم فقط اونایی که زیاد به این بخش ربطی نداره رو میفرستم به انجمن خودش !
:دی فکر نمی کردم بخوانی مسعود جان :green:

میگم چرا ساب دومین رو داینامیک نمیکنی که اینقدر دردسر نداشته باشی ؟
یعنی به چه شکل می توانی توضیح دهی منظورت حالت Get است ؟
ما چون با سرور کار می کنیم و یکم برایم ساب دامین ها دغدغه شده است توی iis ساب دامین دهی و کنترل ساب دامین ها ساده است اما برای آپاچی ........

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
یعنی به چه شکل می توانی توضیح دهی
منظورم دقیقا روشی هست که سایتهایی که وبلاگ میدن ازش استفاده میکنند که به سابدومین دهی مجازی معروف هست ! ( همون get خودمون )

جدیدترین ارسال ها

بالا