ساخت دفترچه تلفن فارسی با فلش

Avang2005

مدیر انجمن
سلام بچه ها و آقای سفیر جون اگه کسی از بچه ها لطف کنه و یه نمونه بزاره که خیلی ممنون میشم - آخه من نمی دونم از کجا باید شروع کنم واقعا کمک بزرگی می کنید اگه برام یه نمونه بزارید به همراه سورس

shirini_forush

Well-Known Member
راستش من نمونه ی آماده ندارم برای این کار...
شاید عادل جان بتونه کمک کنه.
ببخشید (ولی اگر توی کد نویسی و گسترش کار سوال داشتید بفرمایید جواب میدم)

shirini_forush

Well-Known Member
ببخشید من به خاطر امتحانات اینقدر پستای عجیب غریب میزنم...!
سعی میکنم نوزدهم این ماه (که از امتحان هندسه خلاص میشم) یه آموزش براتون بذارم.
اگر کار کامل میخواید هم میتونید با پیام خصوصی (یا safir187.com) در ارتباط باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام - آقاي سفر خيلي ممنون كه مي خواي كمكم كني ولي اگه بتوني همراه آموزشت يه نمونه هم بزاري ممنون ميشم

YTERROR

Active Member
:) شما هنوز داری سوال می پرسی و به جواب نرسیدی

این رو دانلود کن دفرتچه تلفن با سرچ در تفنها مثلا این اسمها رو وارد کن و بزن روی سرچ تا تلفن فرد مورد نظر در فیلد پاینش ببینی :

Sven, Michel, Jack, Charly

تایپیک هم لطفا منحرف نکنید تا یکی که چند اسل دیگه دنیال همچین چیزی هست و سرچ می کنه 10000 تا پست نبینه و بی خیال بشه بره یک تایپیک جدید باز کنه

موفق و پیروز باشید

پیوست ها

• PHONBOOK.zip
    99.1 کیلوبایت · بازدیدها: 81

Avang2005

مدیر انجمن
آقا ممنون ولي من مي خوام تمام مشخصات رو بده مثل - نام - فاميل - آدرس - و ... اگه ميشود فارسي باشه كه خيلي عالي ميشه (البته من اين برنامه رو براي وب مي خوام اگه بخوام تمام شماره هانو بنويسم داخل همين 1 فايل حجمش زياد ميشه

YTERROR

Active Member
:) دوست عزیز همین که من بری شما سرس گزاشتم خیلی خیلی به جواب سوالتون نزدیکتون کردم اینی که شما می خواین به زبان فارسی و ... یک پروژه جداگانه که خداقل یک مدت زمانی وقت می خواد تا آماده بشه و کسی فری این کارو انجام نمیده

شم اگه همین رو که گزاشتم یکم نگاه کنید به چه سبک استفده شده به جوابتون به راحتی می رسید

Avang2005

مدیر انجمن
ممنون دوست عزيز از بابت نمونه كه گذاشتي اگه ميشه يكم در مورد سورسش توضيح بدي

Avang2005

مدیر انجمن
سلام - من مي خوام فقط قابليط سرچ داخل Xml رو داشته باشه و بتونه اون مشخصاتي كه مي خوام رو بهم بده

جدیدترین ارسال ها

بالا