افزونه ساخت جستجو برای اوتوران ها

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام خدمت دوستان.

1-4-2014 11-23-15 AM.png

یه مدت بود پروژه ای رو درست کرده بودم اما وقت نداشتم اونو تو انجمن بزارم .

یکی از مهم ترین مشکلات کاربران برای درست کردن اوتوران برای برنامه هاشون این بود که امکان جستجو کردن نداشت.

پروژه ای رو پیوست کردم که در رابطه با جستجو کرن عبارتی در بین لیستی از نرم افزار ها. (آموزش رو هم بزودی قرار می دم)

به محض اینکه عبارتی بنویسید ، در بین اون لیست اون رو جستجو کرده و در لیست دیگه ای نتیجه جستجو رو نشون می ده. (اگه شما آیتمی رو به این لیست اضافه کنید (با ListboxAddItem)، اون رو هم جستجو می کنه)

امیدوارم این پروزه برای دوستان مفید باشه.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

این پروژه رو به پیشنهاد آقای Mahmood M30 به دو قسمت تبدیل کردم.

فایل search.zip که پیوست کردم پروژه اش اینه که وقتی شما یک چیزی رو برای جستجو می نویسید ، اون رو به صورت جداگانه تو یه لیست دیگه نشون می ده ( برای اضافه کردن آیتم مورد نظر ، اون رو تو آبجکت SongList اضافه کنید تا آیتم اضافه شده هم مورد جستجو قرار بگیره)

و فایل saerch v2.zip که پیوست کردم پروژه اش اینه که وقتی شما یک چیزی رو برای جستجو می نویسید ، اون رو تو همون لیست نشون می ده ( برای اضافه کردن آیتم مورد نظر ، اون رو تو آبجکت SongList2 اضافه کنید تا آیتم اضافه شده هم مورد جستجو قرار بگیره

12-19-2013 5-45-45 PM.png

پیوست ها

• search.zip
    192.8 کیلوبایت · بازدیدها: 162
  • search v2.zip
    193 کیلوبایت · بازدیدها: 202
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بنظرم نتایج رو هم توی همون لیست باکس اولی نشون بده خیلی بهتره

Singular

Active Member
این برنامه روی لیست باکس موزیک هنگ میکنه و مشکل داره

نمیدونم چرا... من لیستی از آهنگ ها رو تو لیست باکس آوردم ... بعد توسط این برنامه اومدم عمل فیلتر سازی انجام بدم که هنگ کرد

arash-mmb-tz

Active Member
این برنامه روی لیست باکس موزیک هنگ میکنه و مشکل داره

نمیدونم چرا... من لیستی از آهنگ ها رو تو لیست باکس آوردم ... بعد توسط این برنامه اومدم عمل فیلتر سازی انجام بدم که هنگ کرد

برای اضافه کردن آیتم هایی که فایل هستند از فرمان زیر برای اضافه کردنشون استفاده کنید:

کد:
SongListReset()
OpenFile("Music Files (*.mp3)|*.mp3|All Files|*.*||","*.mp3")
SongListAdd("OpenFile$")
ListBoxAddItem("SongList","<List>")

و برای هنگ نکردن هنگام جستجو کار های زیر را انجام دهید:

به اسکریپت start تو صفحه اول برید و طبق عکس ، اسکریپت گفته شده رو حذف و سپس اسکریپت های دیگه ای که تو عکس هست رو بنویسید:

1-4-2014 11-44-32 AM.png

کد:
  SongListReset()
    SongListAdd("var1$")
    ListBoxAddItem("SongList1","<List>")

و وقتی روی آهنگ ها در لیست کلیک می کنید ، آدرسشون رو تو یک مسج نشون می ده . و می تونید به قسمت تنظیمات SongList برید و تو قسمت اسکریپتش فرمان PlaySound رو بزارید:

(این کار باعث می شه که وقتی در لیست به این فایل کلیک کنید ، اون فایل صوتی پخش بشه: )

1-4-2014 11-39-28 AM.png
نکته : این کار بروی پروژه ای که تو فایل search.zip بود قابل استفاده است. برای اینکه این کار رو تو پروژه search v2.zip انجام بدید ، جای SongList در قسمت اول که توضیح دادم ، عبارت SongList2 و در قسمت دوم تو عکس که اون اسکریپت رو حذف می کردیم و یک اسکریپت دیگه ای رو می گذاشتیم به جای Songlist1 ، از عبارت SongList استفاده کنید

و بعد ، در اسکریپت move که در اول صفحه است طبق عکس پیش بروید:

1-4-2014 12-18-17 PM.png

کد:
  getarray$=GetArrayItem(Items$,#,o)
  SongListReset()
  SongListAdd("getarray$")
  ListBoxAddItem("SongList","<List>")

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
سلام آقا آرش طبق گفته های شما انجام دادم ولی نشد
وقتی کلمه تایپ میکنم لیست پاک میشه و دگ نمایش نمیده

kingo

New Member
درود نمیشه کاری کرد وقتی روی اسم برنامه کلیک کنی برنامه نصب شه؟

arash-mmb-tz

Active Member
درود نمیشه کاری کرد وقتی روی اسم برنامه کلیک کنی برنامه نصب شه؟

دوست عزیز ، شما تو همون لیست اگه به Multimedia Builder کلیک کنید بعد از نشون دادن یک مسج که می گه به این نرم افزار کلیک کرده اید ، یه مسج دیگه هم نشون می ده که درباره این نرم افزار می گه .

برای این کار:

ابتدا به SongList ی که مد نظرتون است که کاربر وقتی کلیک کنه نرم افزار رو نصب کنه ، دبل کلیک کنید و سپس به قسمت اسکریپت نویسی برید:

4.png
وقتی شما به آیتمی از لیست کلیک می کنید ، اسم اون آیتم تو متغیر array$ ریخته می شه. سپس شما می تونید دستور شرطی بنویسید که اگه اسم این آیتم مولتی مدیا بیلدر بود ، یه کاری رو انجام بده:

t.png
موفق باشید.

Singular

Active Member
سلام آقا آرش طبق گفته های شما انجام دادم ولی نشد
وقتی کلمه تایپ میکنم لیست پاک میشه و دگ نمایش نمیده

جدیدترین ارسال ها

بالا