ساخت تیزر

سلام
می خواستم برای یه همایش تیزر درست کنم
از چه برنامه استفاده کنم ؟؟
طرح آماده ای هست که دانلود کنم روش کارکنم؟؟(منظورم بک گراند و انمیشن هست که یه سی نوشته رو خودمنون بهش اضافه کنیم؟؟) :green:
ممنون

legendarp

Well-Known Member
والا تا اونجایی که من می دونم اینجا قسمت گرافیک وکتور هست تیز رو اینها جای دیگه است سوالت رو جای درست بپرس به جواب می رسی چندتا زیر گروه باید بری پایین تر توی انجمن تیز و فیلمسازی و اینها یا انجمن فلش که اونم پایین تره

والا تا اونجایی که من می دونم اینجا قسمت گرافیک وکتور هست تیز رو اینها جای دیگه است سوالت رو جای درست بپرس به جواب می رسی چندتا زیر گروه باید بری پایین تر توی انجمن تیز و فیلمسازی و اینها یا انجمن فلش که اونم پایین تره
با سلام
ببنید فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم
به این ویدئو نگاه کنید
می خوام تو این مایه ها باشه
آخه این تیزر هایی که من می خوام فکر کنم با همین گرافیک وکتوری ساخته میشه
یینید نمونه تییز هایی که برای همایش ها ساخته میشه اکثرا دارای طرح های گرافیک 2 بعدی هستند که فکر کنم با adobe illustrator بشه ساختش

آخرین ویرایش:

legendarp

Well-Known Member
دوست عزیز کرل و الیوستراتور فقط 2 بعدی هستند اما متحرک سازی نمی کنند
نرم افزار های فلش و افتر افکت و پریمیر و آوید اینها متحرک سازی و ساخت تیزها رو به عهده دارند که فایلهای وردی اونها داخل نرم افزارهای دیگه مثل کرل و ایلستراتور هم می تونه ساخته بشه بیس سوالتون که تیزر هست باید توی انجمنهایی که گفتم بپرسید

نمونه فیلمی که گزاشتید دقیقا مشخص هست که نرم افزارهای ساخت فیلم و جلوه های ویژه هستش عزیزم
شما اینجا سوالتون رو مطرح کنی و همین کلیپ رو هم بزار البته فکر کنم کمی با قوانین انجمن مشکل داره لینک این سایت اما بزار خیلی سریع برات برسی می کنند و خیلی سریع به جواب می رسی اینجا جاش نیست جیگر بزار ایجا
------
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=157
------
موفق باشی

با تشکر از شما
شما اینجا سوالتون رو مطرح کنی و همین کلیپ رو هم بزار البته فکر کنم کمی با قوانین انجمن مشکل داره لینک این سایت اما بزار خیلی سریع برات برسی می کنند و خیلی سریع به جواب می رسی اینجا جاش نیست جیگر بزار ایجا
من خیلی اینجا سر نمی زنم به همین خاطر نمی دونستم کجا بزارم پست رو
باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا