ساخت تگ های دینامیک

DSP

New Member
با سلام و درود خدمت اعضای پی اچ پی مجید آنلاین
دوستان من میخواهم با استفاده از دو تگ ابتدایی و انتهایی عملیاتی را انجام دهم بگذارید ساده تر بگم
می خواهم بیبینم بین دو تگ [HTR] که با تگ انتهایی [HTR/] است تمام کاراکتر های بین این دو تگ را نمایش دهم یا عملیاتی را اجرا کنم
دوستان منظور من BBCODE نیست:green:
مثلا:
[HTR]BA SALAM MAN AMADAM![/HTR]
می خواهمBA SALAM MAN AMADAM! را بخوانم البته می دانم با preg_match می توان این کار را کرد اما مشکل من در تعداد بالا است !!!!
مثلا توی یک متغییر یا صفحه ایی 200 بار این تگ به کار برده شده است من می خواهم تمام این 200 بار توی یک متغییر دیگر یا یک آرایه ریخته شود

با تشکر:rose:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خب به غیر از preg_match مگه راه دیگه ای هم وجود داره؟!

DSP

New Member
نه می دانم وجود ندارد ببینید من می خواهم مثلا یک تگ تعریف کنم [MD5]123456[/MD5]
می خواهم هر جا این تگ وجود داشت از تمام کاراکتر های بین این دو تگ هش بگیره و اون هش را جایگذین [MD5]123456[/MD5] کنه
شما کدنویسی آن را چگونه پیشنهاد می کنید؟:green:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
نه می دانم وجود ندارد ببینید من می خواهم مثلا یک تگ تعریف کنم [md5]123456[/md5]
می خواهم هر جا این تگ وجود داشت از تمام کاراکتر های بین این دو تگ هش بگیره و اون هش را جایگذین [md5]123456[/md5] کنه
شما کدنویسی آن را چگونه پیشنهاد می کنید؟:green:

راه که زیاده! باید بدونم دقیق میخوای چیکار کنی! اگه تابع 2 تا پارامتر ورودی داشت چی؟!

DSP

New Member
1-من می خواهم تمام مقادیر داخل تگ md5 را که داخل یک صفحه (مثلا قالب صفحه ) قرار دارد را که با file_get_contents گرفته ایم را تمام تگ ها را شناسایی و تمام کاراکتر های داخل این تگ ها را به md5 تبدیل کنیم و بعد اون تگ و محتوا را پاک کنیم و هش شده اون کاراکتر ها را جایگذین کنیم و در انتها echo کنیم [ به همین راحتی:lol: ]

2-البته خودتان ذکر کردید
تابع 2 تا پارامتر ورودی داشت چی؟!
این خیلی برایم مهمه در اصل من مشکلم در این بود مثلا

[md5]123456 [md5]789 [md5]4234[/md5][/md5][/md5]
توی این حالت به این صورت است که اول هش 4234 بگیریم بعد هش 4234 با 789 مخلوط می شود و سپس هش کل گرفته می شود و بعد هش این ها با 123456 مخلوط و باز هش کل بدست میاید (خلاصه داستانی داره )

:rose:

آخرین ویرایش:

DSP

New Member
دوستان کسی نیست ما را یاری کند
خیلی این مسئله برایم مهمه ....

Masoud1365

مدیر انجمن
به نظرم باید این حالت ها رو :
md5]123456 [md5]789 [md5]4234[/md5][/md5][/md5]
با استفاده از عبارات باقاعده و توابع بازگشی با هم دیگه بنویسید !
مثلا اول 123456 [md5]789 [md5]4234[/md5][/md5] رو پیدا کنه و بره جلو تا [md5]4234[/md5] بعدش بیاد عبارت داخل رو پردازش کنه ( اگه نیاز داشته باشه ) و بعدش یک مرحله یک مرحله برگرده !

• Like
Reactions: DSP

DSP

New Member
مثلا اول 123456 [md5]789 [md5]4234[/md5][/md5] رو پیدا کنه و بره جلو تا [md5]4234[/md5] بعدش بیاد عبارت داخل رو پردازش کنه ( اگه نیاز داشته باشه ) و بعدش یک مرحله یک مرحله برگرده !

خوب ممکن است در یک صفحه ایی که اطلاعات را از آن می خوانیم و تگ ها را بررسی می کنیم 1000 یا بیشتر تگ md5 وجود داشته باشد
اون موقع کار ما خیلی پچیده می شود ؟ آخه نمیشه گفت که در آوردن آن غیر ممکن است مگه bbcode ها از همین اصول استفاده نمی کنند؟

با استفاده از عبارات باقاعده و توابع بازگشی با هم دیگه بنویسید !
میشه بیشتر توضیح بدهید البته برای ما مبتدی ها با مثال بهتره :green:

Masoud1365

مدیر انجمن
ببین مثلا شما وقتی میخوایی یه چیزی بنویسی که ممکن هست n تا زیر شاخه داشته باشه چی کار میکنی ؟
باید توی این مرحله هم همین کارو کرد ولی به نظرم اگه تعدادش زیاد بشه فشار میاره ( حدس میزنم :-? )

• Like
Reactions: DSP

DSP

New Member
ببین مثلا شما وقتی میخوایی یه چیزی بنویسی که ممکن هست n تا زیر شاخه داشته باشه چی کار میکنی ؟
باید توی این مرحله هم همین کارو کرد ولی به نظرم اگه تعدادش زیاد بشه فشار میاره ( حدس میزنم :-? )
میشه لطف کنید و یک نمونه کد بزارید من که کاملا گیج شدم فعلا به من فشار وارد شده:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا