ساخت تاريخ هجري خورشيدي واقعي (از سرور) در flash

a.gh.n

Member
سلام!
آقاي اكسيژن خان اول تيترم رو ببين ميتوني بهش گير بدي!
اين چيزي رو كه امروز ميگم احتمالا" ميدونين ولي چون من جايي استفاده ازش رو نديدم اينجا ميگم. منم چون خيلي بي سوادم از كار پيش پا افتاده اي مي كنم. ساخت فايل متني.
يكي بود (مثل اينكه aminflash يا همچين چيزايي) كه ميخواست براي فلش كانتر بزاره.
منم تا به مخم يه چيزايي رسيد نوشتم.
اين كد براي كار با php هستش اگه براي asp هم كسي خواست بگه مي نويسم. ولي احتمالا" اون قسمتيش رو كه بايد به جاي php از asp استفاده كنين رو مي تونين به راحتي از w3schools ببينين چطوريه.
اين جا من يه كد براي php نوشتم (كار فوق العاده اي نكردم!) كه با اون مي تونين تاريخ رو در يك فايل متني ذخيره كنين.
کد:
<html>
<head>
</head>
<body>
<?
include ('date.php');
$obj_date=new Date_Shamsi(date("Y-m-d"));
$amir = $obj_date->Display();
$amir_date = "date= $amir";
$fp = fopen("date.txt", 'w');
fwrite($fp, $amir_date);
fclose($fp);
?>
<embed src="youre-flash-url.swf" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</body>
</html>
توضيح:
در اين برنامه كلاس date.php رو كه جنابان آقايان زمان رضايي، محمد طوسي، و روزبه پورنادر زحمت كشيده اند نوشته اند enclude ميكنين. من اين فايل رو پيوست مي ذارم. ولي خواهش مي كنم اگه خواستين اين كلاس رو به بقيه هم بدين قسمت كپي رايت فايل رو پاك نكنيد. تا بازم از اين زحمت ها بكشند.
Copyright (C) 2006 Zaman Rezaei
بقيه ش هم معلومه چيه.
يه فايل date.txt باز مي كنه (اگر نبود هم مي سازه ولي چون امكان داره كه سرورتون نذاره كه فايل بسازه بهتره خودتون بسازيدش) بعد توش مي نويسه
date = yyyy/mm/dd
و اما از اين به بعد شما بايد براي ديدن كليپ تون به جاي يك فايل html از فايل php بالا استفاده كنين تا تاريخ مرتبا" هر بار كه كليپ ديده ميشو به روز شود.
حالا شما برنامه ي فلش رو در سطح ريشه باز كنيد و كد زير رو قرار بدين:
کد:
loadVariables ("date.txt", "_root");
خوب يه متن پويا هم به اسم date بذارين همه چي حله.
حالا مي مونه كانتر كه اونم اساتيد احتمالا" همه بلدين فكر كنم تو همين سايت هم يه چيزايي در مورد يك كلاس كانتر ديدم. ولي كلا" ساختن كانتر چه تو php و چه تو asp سخت نيست و با كاري كه بالا كرديم ميتونيد خيلي كار ها انجام بديد. (مثلا از ساعت دقيق سرور +3.5 به حاي ساعت كاربر در فيلمتون استفاده كنين)
اگه باز خواستين تو همين تاپيك بگين تا يا اساتيد يا من كمكتون كنند يا كنم.

التماس دعا.

a.gh.n

Member
يادم رفت فايل رو بفرستم
ببخشيد اشكال از منه!

پیوست ها

• date.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36

م

Member
یه سوال داشتم این چیزی که شما گذاشتید به وقت گرینویچ تاریخ رو عوش می کنه یا تهران
منظورم اینه ساعت 12 به وقت گرینویچ رو به عنوان پایان روز می دونه یا 12 به وقت تهران

a.gh.n

Member
اين چيزي كه من گذشتم رو اول بايد pleas wait ....
هنوز براي php 5 هست كه هاست هاي كمي ساپورت مي كنن.
ساعت هم ساعت سرور هست يعني گرينويچ كه با چند خط كد شما مي تونين ساعت رو به تهران تبديل كنين. (ولي يهتره ساعت همون گرينويچ باشه تا تقويم استاندارد باشه)
هدف اين مقاله هم معرفي يه متد بود بيشتر.

بالا