ساخت برنامه با رزولیشین متفاوت

alika2005

New Member
با سلام
آیا در ام بی بی راهی هست که برنامه بعد از کامپایل شدن با رزولیشن های متفاوت اجرا بشه یعنی کاربر بتونه رزولیشن دلخواه خودش رو انتخاب کنه
مثل بازیها که بعد از رفتن توی آپشن میشه رزولیشن بازی رو عوض کرد
با تشکر

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

اگر می خواهید اپلیکیشن شما رزولیشن متفاوتی داشته باشد ، می توانید از فرمان زیر استفاده کنید

SysCommand("ResizeWindow","1366,768") :Expample

اگر می خواهید کاری کنید که اپلیکیشن شما به اندازه رزولیشن مانیتور سایز داشته باشد ، از فرمان های زیر استفاده کنید

w=ScreenWidth() :Example
h=ScreenHeight() :Example
SysCommand("ResizeWindow","w,h") :Example

alika2005

New Member
ممنون از پاسختون
اما من میخوام رزولیشن پروژه تغییر کنه نه اینکه صفحه بزرگ یا کوچک بشه
همانطور که میدونید در قسمت project settings در display resolution میشه رزولیشن پروژه رو تغییر داد اما در اونجا چهارتا بیشر رزولیشن نداره میخوام بدونم آیا راهی هست که رزولیشن بشه تعریف کرد تا به بهترین کیفیت تصویر دست پیدا کرد
با تشکر
11.png

arash-mmb-tz

Active Member
حالا منظورتون رو فهمدیم.

شما می تونید از دستورات RunDLL32 استفاده کنید که راهنماش تو قست Help مولتی مدیا بیلدر هست

قبلا یه پلاگین در این بحث دیده بودم که اگه پیدا کردم حتما پیوست می زنم

alika2005

New Member
ممنون دوست عزیز
با دستوری که گفتید میشه میشه رزولیشن ویندوز رو عوض کرد و روی پروژه تاثیری نداره حتی اون پلاگینی که گفتید رو پیدا کردم با نام MiscY اما اون هم روی رزولیشن ویندوز رو عوض میکنه
سوالم رو اینطور میگم که من میخام آخرین رزولیشن هر مانیتور رو بگیره که با دستور ScreenWidth()و Screenhigh() میشه اینکار رو کرد و پروژه رو طبق اون رزولیشن تنظیم و اجرا کنه
مانند نمونه زیر که جای آبجکتها بهم نخوره فقط با تغییر رزولیشن کیفیت اونها بهتر بشه یا بزرگتر یا کوچکتر بشن در مثال زیر 600*800 است (کیفیت پایین) که در تنظیمات خود ام ام بی هست میخام رزولیشن های دیگه ایی هم داشته باشم تا پروژه با کیفیت بالاتر اجرا بشه
http://uploadtak.com/images/f535_Media1.rar

hamedroy

Member
با همون پلاگین MiscY به هر شکلی که دوست داشته باشید میتونید رزولیشن خودتون رو تغییر بدین . اما یه نکته وجود داره و اونم اینه که باید رزولیشنی رو که در نظر می گیرید حتما سیستم کاربر داشته باشه. خصوصا اینکه در لپ تاپ ها عدم توجه به این موضوع مشکل ایجاد می کنه . ضمنا بهتره که قبل از تغییر رزولیشن حتما به کاربر اطلاع بدین و یا درون کاری که انجام می دین قید کنید که برنامتون با این رزولیشن اجرا میشه و جزو نیازهای اونه. اگر نیاز به مثالی داشتین بفرمایید چون فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر باشه.

hamedroy

Member
تغییر رزولیشن با MiscPlugIn

بفرمایید.

MiscPlugIn - تغییر رزولیشن در مالتی مدیا بیلدر - Change resolution in MMB

پیوست ها

• Change resolution.rar
    661.1 کیلوبایت · بازدیدها: 92

alika2005

New Member
البته از شما ممنون بابت نمونه
اما من میخوام پروژه ام مثلا در اندازه صفحه 600 *800 انجام بدم و در رزولیشن فول اسکرین 768*1024 اجرا بشه
(نمونه شما هم در اندازه صفحه 768*1024 انجام شده و هم در رولیشن 768*1024 اجرا شده)

جدیدترین ارسال ها

بالا